Ai widget

Orthodontist De Lier

Welkom bij Ortho Billet, dé orthodontist waar je naar op zoek bent in De Lier! Wij zijn er trots op dat we sinds 1990 hoogwaardige orthodontische zorg bieden aan onze patiënten. Met meer dan 3 goed bereikbare praktijken in ‘s-Gravenzande, Vlaardingen en Maassluis, zijn we altijd dichtbij, ook voor jou in De Lier.

Ben je op zoek naar een orthodontist met de beste reviews op Google? Zoek niet verder! Ortho Billet heeft de meeste positieve beoordelingen en is daarmee dé best beoordeelde orthodontist in de regio. Onze tevreden patiënten vertellen graag over hun ervaringen met onze professionele en vriendelijke service.

Lees meer…

Hoe kunnen we je helpen?

Openingstijden

 

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 20:30 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Orthodontist De Lier Ortho Billet

Adres

Langestraat 47
2691 BB ‘s-Gravenzande

Contact

Telefoonnummer: 010-4734737
E-mail: info@orthobillet.nl

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte is “Bushalte Vreeburghlaan, s Gravenzande”

Overige vestigingen

SchiedamRotterdamMaassluis, Vlaardingen, en Delft.

We begrijpen dat het drukke leven soms vraagt om flexibele openingstijden. Daarom zijn wij er voor jou met ruime openingstijden, zelfs tot 20:30 uur. Zo kunnen ook degenen met een hectisch schema bij ons terecht voor een stralende glimlach.

Geen zorgen over parkeren! Bij Ortho Billet hebben we voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. Je hoeft niet ver te lopen, wat het bezoek aan onze praktijk nog gemakkelijker maakt.

Bij Ortho Billet geloven we in toegankelijke zorg. Daarom is een verwijzing van de tandarts niet nodig. Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen en een afspraak maken voor een eerste consult.

Kies voor de ervaring, de kwaliteit en de gemakken die Ortho Billet biedt. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met een stralende glimlach. Ortho Billet, jouw orthodontist in De Lier sinds 1990!

Afspraak maken

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?