Ai widget

een stralend en gezond gebit

Onze visie

Onze ambitie is om bij iedere patiënt het beste resultaat te behalen en op een zo’n aangenaam mogelijke manier. Bovendien vinden we dat een effectieve behandeling niet lang hoeft te duren. Dankzij onze overzichtelijke stap-voor-stap aanpak behalen wij gemiddeld na anderhalf tot twee jaar het gewenste resultaat. Uiteraard speelt de samenwerking tussen jou en onze medewerkers hierbij een belangrijke rol. Jij kan zelf werken aan een mooie nieuwe smile door je gebit extra goed te verzorgen tijdens het dragen van een beugel. Van ons kan je goede voorlichting, deskundig advies en uitstekende behandelingen verwachten.

Persoonlijke aanpak

Uiteraard gebruiken wij de meest geavanceerde materialen en technieken om het gewenste resultaat te bereiken. Maar de manier waarop dat gebeurt is minstens zo belangrijk. Het dragen van een beugel hoeft namelijk niet onplezierig te zijn. En een afspraak bij de orthodontist mag wel een beetje ontspannen en gezellig zijn! Bij Ortho Billet heerst een prettige sfeer. Ons deskundige en enthousiaste team staat altijd voor je klaar. Tijdens de behandelingen houden wij je continu op de hoogte van wat we doen en waarom. Effectief en persoonlijk, zo kan je onze behandelingen het beste omschrijven.

Ervaren en deskundig

Ortho Billet behandelt al sinds 1990 patiënten uit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, ’s-Gravenzande en Rotterdam. Van het begin af aan staat onze praktijk bekend om de vriendelijke service en resultaatgerichte aanpak. Het team is in de loop der jaren gegroeid en bestaat uit stuk voor stuk vakbekwame mensen met eigen specialiteiten. Zo kunnen wij voor elke patiënt een persoonlijk afgestemde behandeling opstellen. Om je volgens de meest actuele technieken te behandelen, volgen wij regelmatig seminars en trainingen. We zijn altijd bezig om onszelf, de praktijk en de behandelingen nog beter te maken.

Certificaten en Zorgverzekeraars

Ortho Billet beschikt over deze certificaten en werkt samen met onderstaande zorgverzekeraars.

NVvO keurmerk ill CMYK
cms visual 116
logo kiwa2
DSW logo2017 PMS349c
cz logo
knmt logo rgb digitaal
Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?