Ai widget

Nieuw bij Ortho Billet? Klik hier om je in te schrijven

Ortho Billet Vlaardingen

De best beoordeelde orthodontiepraktijk van Nederland

Op zoek naar de beste orthodontist in Vlaardingen? Zoek niet verder! Bij Ortho Billet Vlaardingen bieden wij een ongeëvenaarde ervaring en kwaliteit op het gebied van beugelbehandelingen. Sinds 1990 zijn wij dé specialist die Vlaardingen duizenden glimlachen rijker heeft gemaakt. Wil jij ook stralen? Gun jezelf een prachtige glimlach voor de rest van je leven. Met meer dan 350 reviews op Google is Ortho Billet Vlaardingen de best beoordeelde orthodontist in Vlaardingen en ver daarbuiten. 

Hoe kunnen we je helpen?

Openingstijden

 

Maandag 08:00 – 20:30 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 20:30 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Ortho Billet Vlaardingen

Adres

Hoflaan 47
3134 AC Vlaardingen

Contact

Telefoonnummer: 010-4734737
E-mail: info@orthobillet.nl

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte is “Bushalte Oude Havenbrug, Vlaardingen”

Overige vestigingen

SchiedamRotterdamMaassluis‘s-Gravenzande, en Delft.

Onze succesverhalen

4.9/5 sterren

Uit ruim 700+ reviews

google logo wit

Daarom is Ortho Billet Vlaardingen de Beste Keuze:

Best beoordeelde orthodontiepraktijk

Onze vakkennis en behaalde resultaten hebben ons de erkenning van de best beoordeelde orthodontiepraktijk in Nederland opgeleverd. Met meer dan 350 positieve reviews op Google geven onze patiënten een gemiddelde van 4.9 van de 5 sterren. We zijn daar uiteraard heel trots op. 

Ruime openingstijden

We begrijpen dat jouw schema druk kan zijn. Daarom bieden wij ruime openingstijden tot 20:30 uur, zodat je eenvoudig een afspraak kunt plannen die past bij jouw levensstijl. 

Parkeren voor de deur

Parkeerzorgen behoren tot het verleden wanneer je Ortho Billet Vlaardingen bezoekt. Onze praktijk is gunstig gelegen met parkeergelegenheid voor de deur. Houdt er wél rekening meer dat het betaald parkeren is voor onze deur. Dit geldt van 09:00 tot 19:00 uur. Wens je gratis te parkeren? Maak dan een afspraak tussen 08:00 en 09:00 uur of op maandag en woensdag tussen 19:00 en 20:30 uur. Daarnaast is de fiets of het OV natuurlijk ook een optie. 

Ongeëvenaarde vakkennis

Sinds 1990 is Ortho Billet Vlaardingen dé praktijk voor jouw beugelbehandeling. Meer dan 30 jaar ervaring heeft Vlaardingen al vele mooie glimlachen rijker gemaakt. Ons personeel is zeer goed opgeleid is dat zie je terug in de door ons behaalde resultaten. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en zorgvuldige aandacht voor elke patiënt. Gun jezelf ook zo’n stralend gebit voor de rest van je leven. 

✓ Ook zonder verwijzing door de tandarts
✓ Geen wachtlijsten: snel een afspraak maken
✓ Maandag en woensdag tot 20:30 uur open

✓ Kindvriendelijke praktijk
✓ Voldoende parkeergelegenheid
✓ Beoordeeld met 4.9/5 sterren op Google

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

Klaar om te stralen? Maak vandaag nog een afspraak voor de glimlach van je dromen!

Bij Ortho Billet Vlaardingen begrijpen we hoe belangrijk een stralende glimlach is voor je zelfvertrouwen en welzijn. Ons team staat klaar om je te begeleiden naar een gezonde en prachtige glimlach die blijvend indruk maakt.

Dit gun je jezelf toch? Maak nu een afspraak en ervaar zelf waarom duizenden tevreden patiënten ons vertrouwen. Samen zetten we de eerste stap naar een stralende toekomst.

Afspraak maken

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?