Ortho Billet Vlaardingen

Orthodontist Vlaardingen

We zijn jouw orthodontist in Vlaardingen, dus gewoon dichtbij je in de buurt. Je bent gewoon zonder verwijzing door de tandarts welkom. Bovendien voorkomen we wachtlijsten, zodat je snel een afspraak kunt maken om bij ons langs te komen.

Denk jij aan een beugel, wil je daar meer over weten of doe je alles voor een stralende glimlach? Meld je aan voor de intake, dan vertellen we je er graag meer over. En over de manier waarop we werken, waarvoor patiënten ons beoordelen met een 9,2!

Adres

Hoflaan 47
3134 AC Vlaardingen

Contact

Telefoonnummer: 010-4734737
E-mail: info@orthobillet.nl

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte is “Bushalte Oude Havenbrug, Vlaardingen”

Overige vestigingen

SchiedamRotterdamMaassluis‘s-Gravenzande, en Delft.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 20:30 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 20:30 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

4.9/5 sterren

Uit ruim 700+ reviews

✓ Ook zonder verwijzing door de tandarts
✓ Geen wachtlijsten: snel een afspraak maken
✓ Maandag en woensdag tot 20:30 uur open

✓ Kindvriendelijke praktijk
✓ Voldoende parkeergelegenheid
✓ Beoordeeld met 4.9/5 sterren op Google

Blijf gezond, blijf lachen: orthodontie

Benieuwd hoe we te werk gaan om jou een stralende glimlach te geven? Natuurlijk wil je mooie rechte tanden. Wist je dat orthodontie ook helpt om gaatjes en ontstekingen tegen te gaan? We zorgen voor een stralende glimlach én voor een gezond gebit. De stand van de tanden en kiezen is daarbij namelijk heel belangrijk.

We houden de aanpak graag laagdrempelig, en zijn je bovendien persoonlijk van dienst. Dat doen we aan de hand van 4 duidelijke stappen:

1. Eerste consult

Tijdens het eerste consult onderzoeken we of we jouw gebit kunnen behandelen. Jij vertelt ons jouw wensen, op basis waarvan wij kunnen aangeven of dat inderdaad mogelijk is. En hoe we daar samen aan gaan werken.

2. We maken foto’s en afdrukken

Blijkt dat we je kunnen helpen met jouw mooie en gezonde gebit? We maken een tweede afspraak. Tijdens die afspraak maken we röntgenfoto’s, digitale foto’s en een 3D scan van jouw gebit.

3. Het behandelplan

Onze orthodontist in Vlaardingen stelt een behandelplan voor de orthodontie met je op. Je hebt jouw eigen ortho, zodat je daar een goede en persoonlijke band mee opbouwt.

4. De beugel geplaatst

Uiteindelijk zullen we de beugel plaatsen bij ons in de orthodontiepraktijk in Vlaardingen. We controleren of de beugel goed past en comfortabel zit, ook al is dit in het begin soms wat onwennig. Uiteraard geven we je handige tips mee om het jezelf snel meer comfortabel te maken.

Nadat we de beugel hebben geplaatst zorgen we er als orthodontist in Vlaardingen voor dat we regelmatig (controle)afspraken maken. We houden de voortgang bij, om aan de hand daarvan aan te geven of het de goede kant op gaat.

#volgorthobillet

(Bijna) onzichtbare beugel

Een beugel doet goed werk, daar kunnen we je als ortho in Vlaardingen van alles over vertellen. Aan de andere kant begrijpen we heel goed dat het misschien niet iets is om trots op te zijn. Tenminste, niet lang je tanden nog een beugel nodig hebben.

Lees verder...

Daarom gebruiken we doorzichtige aligners van Invisalign en Spark. Ze zijn makkelijk uitneembaar, en dus ook weer eenvoudig in te doen op het moment dat je die wel wilt dragen. En wil je tanden poetsen, flossen of eten? Je kunt de beugel gewoon even uitdoen, waardoor je daar dagelijks in ieder geval geen last van zal hebben. Ook gebruiken we het Damon-systeem, voor beugels die zich intelligent aanpassen aan jouw gebit. Dat maakt ze veel comfortabeler om te dragen.

We vertellen je natuurlijk graag meer over de beugels van Invisalign en bijvoorbeeld Spark. Wist je bijvoorbeeld dat we een 3D-scan maken voor de bitjes? Het is dus niet meer nodig om in gips te happen. Bovendien is de beugel uitneembaar, zodat je daar geen last van hebt bij de verzorging van jouw verdere gebit.

De beugel draagt bij aan een mooi gebit met rechte tanden en kiezen. Bovendien voorkomt het gaatjes en andere problemen, op plekken waar de tanden anders niet netjes recht zouden zijn. Op die manier is het zowel een mooie als een gezonde keuze.

Persoonlijk en deskundig: ortho met een smile

We vinden het als orthodontiepraktijk in Vlaardingen heel belangrijk om je goed en persoonlijk te helpen. Dat begint al tijdens de intake. We nemen echt even de tijd voor je. Zo kunnen we je beter leren kennen. 

Je gaat in gesprek met een van onze orthodontisten, om uit te leggen wat je belangrijk vindt. En wat je misschien al hebt geprobeerd, maar waarmee het niet is gelukt om de tanden weer netjes te krijgen.

Tip: vind je een beugel best spannend of zoek je een ortho in Vlaardingen voor jouw kind? Geen probleem, we behandelen zowel volwassenen als kinderen. Sterker nog, onze patiënten noemen ons speciaal klantvriendelijk. Dat is dus niets om je zorgen over te maken als je zoekt naar goede orthodontie in Vlaardingen. We zorgen voor een ontspannen en prettige sfeer tijdens het aanmeten van de beugel. En we nodigen ouders natuurlijk graag uit in de behandelkamer, waar we graag de tijd nemen om vragen te beantwoorden.

Orthodontist Vlaardingen: intake in onze orthodontiepraktijk

We zijn jouw ervaren orthodontist in Vlaardingen. Dat betekent aan de andere kant natuurlijk niet dat we niet in de gaten houden welke ontwikkelingen er spelen. Daardoor werken we met de Invisalign-beugel, die je makkelijk uit kunt nemen en daarna weer in kunt doen. Het grote voordeel is dat je jouw tanden gewoon kunt blijven poetsen. Vervolgens draag je een bijna onzichtbare beugel, waardoor de kans groot is dat veel anderen om je heen daar zelfs helemaal niets van door hebben. 

Heb jij een beugel nodig en zoek je daarvoor een orthodontist in Vlaardingen of omgeving? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een beugel die je niet of nauwelijks ziet, voor persoonlijk contact en natuurlijk een deskundige blik op jouw gebit. Ook terwijl je de beugel draagt houden we de ontwikkelingen bij jou in de mond goed in de gaten. 

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 010 473 47 37, stuur ons een e-mail naar info@orthobillet.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Of meld je meteen online aan, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

App met ons...
1
Scan de code
Hi 🙋🏼‍♂️, welkom bij Ortho Billet. Kunnen we je ergens bij helpen?