Orthodontist

Jos Billet

Jos Billet

Orthodontist

BIG-nummer: 79019987602
Ik ben in 1985 afgestudeerd als tandarts in Groningen en van 1985 tot 1989 studeerde ik Orthodontie en Public Health in North-Carolina (USA). Het vak orthodontie sprak mij meteen aan: je bent probleemoplosser en ziet een eindresultaat. Het persoonlijke contact met de patiënt is het allerbelangrijkste en het leukste. We hebben een uitstekend deskundig team dat doorlopend congressen en workshops volgt en zo up to date blijft van de laatste technieken. Ik vind het heel belangrijk dat een patiënt bij het eerste consult meteen op zijn gemak wordt gesteld en waarna hij of zij goed weet wat de afwijking van het gebit is.

Tandartsen

Jeroen van Blitterswijk

Jeroen van Blitterswijk

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 9914660102
In 2011 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb altijd een bijzondere interesse gehad in orthodontie dus ik zit bij Ortho Billet op mijn plek. Al tijdens mijn studie en zelfs daarvoor heb ik voor orthodontist Jos Billet gewerkt. Ik heb deze praktijk leren kennen als een prettige plek voor zowel de patiënt als het personeel. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel, evenals aandacht voor de patiënt. Twee zaken waar ik ook veel waarde aan hecht. Ik help onze patiënten graag aan een goed functionerend en esthetisch fraai gebit.

Edwin Jongkoen

Edwin Jongkoen

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 69021890602
Ik ben sinds mei 2019 werkzaam als tandarts voor orthodontie bij Ortho Billet. In 1987 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, daarna heb ik zes jaar aan deze Universiteit gewerkt en vervolgens heb ik ruim 25 jaar een eigen praktijk gehad in Schiedam. Bij Ortho Billet voer ik ondersteunende werkzaamheden uit voor alle praktijken. Tijdens mijn werk staan zorgvuldigheid en vriendelijkheid naar patiënten altijd voorop. Deze aspecten spelen bij Ortho Billet ook een belangrijke rol, dus ik zit hier goed op mijn plek.

Locatiedirecteuren

Sean Tol

Sean Tol

Kwaliteitsmanager & locatiedirecteur Vlaardingen

Ik ben sinds 2005 werkzaam bij Ortho Billet. Nog steeds help ik met veel plezier patiënten om een mooiere lach te krijgen. Door het werken in een hecht team en dankzij de nieuwste technieken is mijn werk nog altijd mijn grootste hobby. Door middel van het volgen van congressen en het lezen van vakliteratuur blijf ik op de hoogte van de laatste wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen. Orthodontie is een prachtig vakgebied, waarbij het elke keer weer bevredigend is om samen met de patiënt en mijn collega’s een functioneel en mooi resultaat te behalen.

David Bothof

David Bothof

Locatiedirecteur 's-Gravenzande

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Orthodontiepraktijk Billet en ben door de jaren heen op elke locatie werkzaam geweest. Daar heb ik kennis en ervaring opgedaan en uiteindelijk mijn vaste plek in ‘s Gravenzande gevonden. Ik houd van structuur en een nette werkomgeving, dit kunnen onze patiënten wel merken als ze in de praktijk zijn. Hopelijk draagt dat bij aan een nog grotere smile op hun gezicht.
Khalid Karbache

Khalid Karbache

Locatiedirecteur Maassluis

Ik werk sinds 2017 bij Ortho Billet als assistent-manager. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. Ik vind het belangrijk om mijn collega’s te motiveren en zo de teamprestatie naar een hoger niveau te brengen. Voor mij is een persoonlijke benadering van de patiënten en hun ouders heel belangrijk. Daarom leg ik altijd goed uit wat er moet gebeuren en waarom. Als ik een glimlach op iemands gezicht kan toveren, dan is mijn dag geslaagd.

Management

Suradj Baldewsing

Suradj Baldewsing

Manager Personeel & Organisatie

Ik werk sinds 2008 bij Ortho Billet en houd mij vooral bezig met HR zaken, marketing- en communicatie. Dus ik ben op de hoogte van het reilen en zeilen van onze praktijken. Met veel plezier deel ik de leukste nieuwtjes via Facebook en Instagram. Mijn takenpakket is heel breed en dat maakt mijn werk zo interessant. Van innovatieve communicatiemiddelen zoals WhatsApp tot aan de verbouwingen van onze nieuwe panden, geen dag is voor mij hetzelfde. In de praktijk staan persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en creativiteit bij mij hoog in het vaandel.

E-mail: pz@orthobillet.nl

Brian van der Parre

Brian van der Parre

Officemanager

Sinds 2017 werk ik bij Ortho Billet. Vooral patiënten uit Vlaardingen zullen mij herkennen als het vaste gezicht achter de balie, maar ik ben ook werkzaam in onze praktijken Schiedam en Maassluis. Achter de schermen ben ik druk bezig om ons patiënt beheersysteem zo in te stellen dat we in de toekomst nog efficiënter kunnen werken. Ik sta ook stand by in het geval van storingen zodat er niets mis kan gaan en alles op rolletjes blijft lopen. Naast mijn werk ben ik altijd druk in de weer met mijn dochter Liv. She makes me smile!

E-mail: b.vanderparre@orthobillet.nl

Website / marketing / social media

Bryan Camphens

Bryan Camphens

Website / marketing / social media & Orthodontie-assistent

Sinds maart 2018 werk ik als orthodontie-assistent in de praktijk Vlaardingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de website, social media, communicatiediensten zoals WhatsApp, de TV schermen in de wachtkamers én het drukwerk/reclameuittingen. Bij Ortho Billet staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Omdat ik daar zelf ook veel waarde aan hecht, ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk! In mijn vrije tijd sta ik als zanger regelmatig op het podium door het hele land. Zo heb ik onder andere in het voorprogramma van Nick & Simon gestaan én in een uitverkocht Ahoy Rotterdam op mogen treden.
 
Vragen? Stel ze gerust: website@orthobillet.nl

Front office

Marcella

Marcella

Baliemedewerkster

Locatie managers

Huseyin

Huseyin

Locatiemanager Vlaardingen

Mitchel

Mitchel

Locatiemanager 's-Gravenzande

Stoelassistenten

Ellen

Ellen

Orthodontie-assistente

Joey

Joey

Baliemedewerker en Orthodontie-assistent

Ayesha

Ayesha

Orthodontie-assistente

App met ons...
1
Scan de code
Hi 🙋🏼‍♂️, welkom bij Ortho Billet. Kunnen we je ergens bij helpen?