ons team

Jos Billet

Jos Billet

Orthodontist

BIG-nummer: 79019987602
Ik ben in 1985 afgestudeerd als tandarts in Groningen en van 1985 tot 1989 studeerde ik Orthodontie en Public Health in North-Carolina (USA). Het vak orthodontie sprak mij meteen aan: je bent probleemoplosser en ziet een eindresultaat. Het persoonlijke contact met de patiënt is het allerbelangrijkste en het leukste. We hebben een uitstekend deskundig team dat doorlopend congressen en workshops volgt en zo up to date blijft van de laatste technieken. Ik vind het heel belangrijk dat een patiënt bij het eerste consult meteen op zijn gemak wordt gesteld en waarna hij of zij goed weet wat de afwijking van het gebit is.

Jeroen van Blitterswijk

Jeroen van Blitterswijk

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 9914660102
In 2011 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb altijd een bijzondere interesse gehad in orthodontie dus ik zit bij Ortho Billet op mijn plek. Al tijdens mijn studie en zelfs daarvoor heb ik voor orthodontist Jos Billet gewerkt. Ik heb deze praktijk leren kennen als een prettige plek voor zowel de patiënt als het personeel. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel, evenals aandacht voor de patiënt. Twee zaken waar ik ook veel waarde aan hecht. Ik help onze patiënten graag aan een goed functionerend en esthetisch fraai gebit.

Edwin Jongkoen

Edwin Jongkoen

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 69021890602
Ik ben sinds mei 2019 werkzaam als tandarts voor orthodontie bij Ortho Billet. In 1987 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, daarna heb ik zes jaar aan deze Universiteit gewerkt en vervolgens heb ik ruim 25 jaar een eigen praktijk gehad in Schiedam. Bij Ortho Billet voer ik ondersteunende werkzaamheden uit voor alle praktijken. Tijdens mijn werk staan zorgvuldigheid en vriendelijkheid naar patiënten altijd voorop. Deze aspecten spelen bij Ortho Billet ook een belangrijke rol, dus ik zit hier goed op mijn plek.

Erik Lansbergen

Erik Lansbergen

Locatiedirecteur Schiedam

Als directeur van onze vestiging in Schiedam zorg ik ervoor dat alles goed geregeld wordt. Ik werk sinds 1993 bij deze praktijk en heb een duidelijke visie over ons succes: goed teamwork draagt bij aan het hoge niveau van onze dienstverlening. Bij Ortho Billet krijgen we dit voor elkaar door een gedegen interne opleiding, het bijwonen van congressen en het geven van colleges. Dit alles helpt bij het optimaliseren van het kennisniveau van ons specialistische team.

Sean Tol

Sean Tol

Kwaliteitsmanager & locatiedirecteur Vlaardingen

Ik ben sinds 2005 werkzaam bij Ortho Billet. Nog steeds help ik met veel plezier patiënten om een mooiere lach te krijgen. Door het werken in een hecht team en dankzij de nieuwste technieken is mijn werk nog altijd mijn grootste hobby. Door middel van het volgen van congressen en het lezen van vakliteratuur blijf ik op de hoogte van de laatste wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen. Orthodontie is een prachtig vakgebied, waarbij het elke keer weer bevredigend is om samen met de patiënt en mijn collega’s een functioneel en mooi resultaat te behalen.

Jason Cruden

Jason Cruden

Locatiedirecteur Maassluis & 's-Gravenzande

Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Ortho Billet. Als directeur en leidinggevende van de praktijken ’s-Gravenzande en Maassluis zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Op de werkvloer, organisatie tot aan de planning, alles moet goed geregeld zijn zodat onze patiënten tevreden zijn. Mijn doel is niet alleen het rechtzetten van tanden, maar ook om de wens van elke patiënt individueel te benaderen in combinatie met de visie van onze praktijken. Het rechtzetten van tanden is daarom ook mijn passie! Ook ben ik uw specialist voor de Invisalign® beugel. Klik hier voor meer informatie over deze beugel.

Suradj Baldewsing

Suradj Baldewsing

Manager Personeel & Organisatie

Ik werk sinds 2008 bij Ortho Billet en houd mij vooral bezig met HR zaken, marketing- en communicatie. Dus ik ben op de hoogte van het reilen en zeilen van onze praktijken. Met veel plezier deel ik de leukste nieuwtjes via Facebook en Instagram. Mijn takenpakket is heel breed en dat maakt mijn werk zo interessant. Van innovatieve communicatiemiddelen zoals WhatsApp tot aan de verbouwingen van onze nieuwe panden, geen dag is voor mij hetzelfde. In de praktijk staan persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en creativiteit bij mij hoog in het vaandel.

E-mail: pz@orthobillet.nl

Khalid Karbache

Khalid Karbache

Manager Schiedam

Ik werk sinds 2017 bij Ortho Billet als assistent-manager. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. Ik vind het belangrijk om mijn collega’s te motiveren en zo de teamprestatie naar een hoger niveau te brengen. Voor mij is een persoonlijke benadering van de patiënten en hun ouders heel belangrijk. Daarom leg ik altijd goed uit wat er moet gebeuren en waarom. Als ik een glimlach op iemands gezicht kan toveren, dan is mijn dag geslaagd.

Brian van der Parre

Brian van der Parre

Officemanager

Sinds 2017 werk ik bij Ortho Billet. Vooral patiënten uit Vlaardingen zullen mij herkennen als het vaste gezicht achter de balie, maar ik ben ook werkzaam in onze praktijken Schiedam en Maassluis. Achter de schermen ben ik druk bezig om ons patiënt beheersysteem zo in te stellen dat we in de toekomst nog efficiënter kunnen werken. Ik sta ook stand by in het geval van storingen zodat er niets mis kan gaan en alles op rolletjes blijft lopen. Naast mijn werk ben ik altijd druk in de weer met mijn dochter Liv. She makes me smile!

E-mail: b.vanderparre@orthobillet.nl

Milou Huijers

Milou Huijers

Officemanager

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Ortho Billet. Ik ben begonnen als orthodontie assistente. Later heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid als baliemedewerkster. Ik vind het fijn om processen te verbeteren. In 2017 heb ik bijvoorbeeld alle administratieve taken in de praktijken in Maassluis en ‘s-Gravenzande opgezet. Als Officemanager is het mijn rol om achter de schermen zoveel mogelijk structuur aan te brengen. Ik houd mij vooral bezig met het ontwikkelen en toepassen van processen zodat alle werkzaamheden aan de balie soepel verlopen.

Heeft u vragen, suggesties of een klacht? Laat het mij weten door te e-mailen naar: m.huijers@orthobillet.nl

Bryan Camphens

Bryan Camphens

Webbeheerder & Orthodontie-assistent

Sinds maart 2018 werk ik als orthodontist assistent in de praktijken Schiedam en Vlaardingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de website, communicatiediensten zoals WhatsApp, de TV schermen in de wachtkamers én het drukwerk/reclameuittingen. Bij Ortho Billet staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Omdat ik daar zelf ook veel waarde aan hecht, ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk! In mijn vrije tijd sta ik als zanger ieder weekend op het podium door het hele land. Zo heb ik onder andere in het voorprogramma van Nick & Simon gestaan én in een uitverkocht Ahoy Rotterdam op mogen treden.
 
Vragen? Stel ze gerust: website@orthobillet.nl

Roché

Roché

Hoofd Inkoop & Orthodontie-assistent

Joke

Joke

Balie/administratief medewerkster

Meike

Meike

Baliemedewerkster

Miranda

Miranda

Planning & Baliemedewerkster

Kim

Kim

Baliemedewerkster en Orthodontie-assistente

Marcella

Marcella

Baliemedewerkster

Gustavo

Gustavo

Orthodontie-assistent

Dolly

Dolly

Orthodontie-assistente

Randi

Randi

Orthodontie-assistente

Ellen

Ellen

Orthodontie-assistente

Oliver

Oliver

Senior orthodontie-assistent

David

David

Senior orthodontie-assistent

Ik ben David; sinds 2014 werk ik bij Orthodontiepraktijk Billet, eerst in de praktijk Schiedam en daarna in Maassluis en ’s-Gravenzande. Daar heb ik mij verder ontwikkeld tot senior assistent. Dit is een functie met een uitgebreid takenpakket; van het ondersteunen en opleiden van collega’s tot aan zelf werken aan de stoel. Ik houd van structuur en een nette werkomgeving, dit kunnen onze patiënten wel zien als ze in de praktijken zijn. Hopelijk draagt dat bij aan een nog grotere smile op hun gezicht!

Huseyin

Huseyin

Senior orthodontie-assistent

Mitchel

Mitchel

Senior orthodontie-assistent

Mauad

Mauad

Orthodontie-assistent

Ayesha

Ayesha

Orthodontie-assistente

Joelle

Joelle

Orthodontie-assistente

Chat openen