Ai widget
Jos Billet vierkant scaled

Jos Billet

Orthodontist

BIG-nummer: 79019987602
Ik ben in 1985 afgestudeerd als tandarts in Groningen en van 1985 tot 1989 studeerde ik Orthodontie en Public Health in North-Carolina (USA). Het vak orthodontie sprak mij meteen aan: je bent probleemoplosser en ziet een eindresultaat. Het persoonlijke contact met de patiënt is het allerbelangrijkste en het leukste. We hebben een uitstekend deskundig team dat doorlopend congressen en workshops volgt en zo up to date blijft van de laatste technieken. Ik vind het heel belangrijk dat een patiënt bij het eerste consult meteen op zijn gemak wordt gesteld en waarna hij of zij goed weet wat de afwijking van het gebit is.

Edwin 1 scaled

Edwin Jongkoen

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 69021890602
Ik ben sinds mei 2019 werkzaam als tandarts voor orthodontie bij Ortho Billet. In 1987 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, daarna heb ik zes jaar aan deze Universiteit gewerkt en vervolgens heb ik ruim 25 jaar een eigen praktijk gehad in Schiedam. Bij Ortho Billet voer ik ondersteunende werkzaamheden uit voor alle praktijken. Tijdens mijn werk staan zorgvuldigheid en vriendelijkheid naar patiënten altijd voorop. Deze aspecten spelen bij Ortho Billet ook een belangrijke rol, dus ik zit hier goed op mijn plek.

image 23

Jeroen van Blitterswijk

Tandarts voor orthodontie

BIG-nummer: 9914660102
In 2011 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb altijd een bijzondere interesse gehad in orthodontie dus ik zit bij Ortho Billet op mijn plek. Al tijdens mijn studie en zelfs daarvoor heb ik voor orthodontist Jos Billet gewerkt. Ik heb deze praktijk leren kennen als een prettige plek voor zowel de patiënt als het personeel. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel, evenals aandacht voor de patiënt. Twee zaken waar ik ook veel waarde aan hecht. Ik help onze patiënten graag aan een goed functionerend en esthetisch fraai gebit.

4.9/5 sterren

Uit ruim 1200+ reviews

google logo wit
Sean scaled

Sean Tol

Kwaliteitsmanager & locatiedirecteur Vlaardingen

Sinds 2005 maak ik deel uit van het Ortho Billet team, waar ik met veel plezier patiënten help om een stralende glimlach te krijgen. Het werken in een hecht team en het gebruik van de nieuwste technieken, maken mijn werk iedere dag interessant. Door regelmatig bij te scholen via congressen en vakliteratuur, blijf ik op de hoogte van de laatste wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Het is dankbaar werk om samen met de patiënten en mijn collega’s functionele en mooie resultaten te behalen.

Khalid scaled

Khalid Karbache

Locatiedirecteur Maassluis

Ik werk sinds 2017 bij Ortho Billet. Sinds 2023 ben ik locatiedirecteur van de praktijk in Maassluis. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. Ik vind het belangrijk om mijn collega’s te motiveren en zo de teamprestatie naar een hoger niveau te brengen. Voor mij is een persoonlijke benadering van de patiënten en hun ouders heel belangrijk. Daarom leg ik altijd goed uit wat er moet gebeuren en waarom. Als ik een glimlach op iemands gezicht kan toveren, dan is mijn dag geslaagd.

Inschrijven?

Gun jezelf een stralende glimlach

Suradj scaled

Suradj Baldewsing

Manager Personeel & Organisatie

Ik werk sinds 2008 bij Ortho Billet en houd mij vooral bezig met HR zaken, marketing- en communicatie. Dus ik ben op de hoogte van het reilen en zeilen van onze praktijken. Met veel plezier deel ik de leukste nieuwtjes via Facebook en Instagram. Mijn takenpakket is heel breed en dat maakt mijn werk zo interessant. Van innovatieve communicatiemiddelen zoals WhatsApp tot aan de verbouwingen van onze nieuwe panden, geen dag is voor mij hetzelfde. In de praktijk staan persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en creativiteit bij mij hoog in het vaandel.

E-mail: pz@orthobillet.nl

Brian nieuw scaled

Brian van der Parre

Officemanager

Sinds 2017 werk ik bij Ortho Billet. Vooral patiënten uit Vlaardingen zullen mij herkennen als het vaste gezicht achter de balie, maar ik ben ook werkzaam in onze praktijken ‘s-Gravenzande en Maassluis. Achter de schermen ben ik druk bezig om ons patiënt beheersysteem zo in te stellen dat we in de toekomst nog efficiënter kunnen werken. Ik sta ook stand by in het geval van storingen zodat er niets mis kan gaan en alles op rolletjes blijft lopen. Naast mijn werk ben ik altijd druk in de weer met mijn dochter Liv. She makes me smile!

E-mail: b.vanderparre@orthobillet.nl

Bryan scaled

Bryan Camphens

Website / Online marketing / Social media / Orthodontie-assistent

Sinds maart 2018 werk ik als orthodontie-assistent in de praktijk Vlaardingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de website, social media en (online) marketing. Bij Ortho Billet staat professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Omdat ik daar zelf ook veel waarde aan hecht, ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk! In mijn vrije tijd sta ik als zanger regelmatig op het podium door het hele land. Zo heb ik onder andere in het voorprogramma van Nick & Simon gestaan én in een uitverkocht Ahoy Rotterdam op mogen treden.
 
Vragen? Stel ze gerust: website@orthobillet.nl

4.9/5 sterren

Uit ruim 1200+ reviews

google logo wit
Huseyin Demirtas scaled

Hüseyin Demirtas

Locatiemanager Vlaardingen

Mitchel2 scaled

Mitchel Visser

Locatiemanager ‘s-Gravenzande

Joey scaled

Joey Ravenzwaay

Senior Orthodontie-assistent

Myron scaled

Myron Maduro

Senior Orthodontie-assistent

Inschrijven?

Gun jezelf een stralende glimlach

David scaled

David

Orthodontie-assistent

Max scaled

Max

Orthodontie-assistent

Lorena scaled

Lorena

Orthodontie-assistente

Priscilla scaled

Priscilla

Orthodontie-assistente

Sara scaled

Sara

Orthodontie-assistente

Simone scaled

Simone

Orthodontie-assistente

Tjessedy scaled

Tjessedy

Orthodontie-assistente

Destiny scaled

Destiny

Orthodontie-assistente

Vivian scaled

Vivian

Orthodontie-assistente

Daniela scaled

Daniela

Orthodontie-assistente

Rachel scaled

Rachel

Orthodontie-assistente

Daphne 2 scaled

Daphne

Frontoffice medewerker & orthodontie-assistente

Lisanne nieuw scaled

Lisanne

Frontoffice medewerker

Kirsty scaled

Kirsty

Frontoffice medewerker

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?