Ortho Billet Maassluis

Laden...
DSCF3659 e1525860596800

Adres

Noordvliet 19
3142 CH Maassluis

Contact

Telefoonnummer: 010-4734737
E-mail: info@orthobillet.nl

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte is “Bushalte Korte Boonestraat, Maassluis”

Overige vestigingen

SchiedamRotterdam‘s-GravenzandeVlaardingen centrum en Delft.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Orthodontist Maassluis

Of we de beste orthodontist in Maassluis zijn weten we niet, maar daarvoor doen we wel iedere dag ons best. En dat waarderen onze patiënten, ze beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Dat maakt ontzettend trots, en het is voor ons een belangrijke motivatie om door te blijven gaan met wat we doen.

Dus zoek je een specialist in orthodontie in Maassluis en omgeving? Dankzij onze bijna onzichtbare beugel werk je op een heel mooie manier aan een stralend gebit. Én aan een gezond gebit, omdat rechte tanden en kiezen minder last hebben van gaatjes en andere ontstekingen.

We houden van persoonlijk contact en nodigen je daarom graag uit voor een intake. Dat kan ook zonder verwijzing van de tandarts. Bovendien proberen we een wachtlijst te voorkomen, zodat je altijd snel bij ons een afspraak kunt maken.

4.9/5 sterren

Uit ruim 700+ reviews

google logo wit

✓ Ook zonder verwijzing door de tandarts
✓ Geen wachtlijsten: snel een afspraak maken
✓ Alle werkdagen van 8:00 – 17:00 uur geopend

✓ Kindvriendelijke praktijk
✓ Gratis parkeren voor de deur
✓ Beoordeeld met 4.9/5 sterren op Google

Blijf gezond, blijf lachen: orthodontie

Bij ons in de praktijk leren we je graag beter kennen. En zijn we benieuwd naar jouw wensen, bijvoorbeeld om specifieke tanden recht te zetten of om de kaken mooier op elkaar aan te laten sluiten.

Als je bij ons kiest voor een beugel doen we dat op basis van 4 heel duidelijke stappen:

1. Eerste consult

Tijdens het eerste consult sta jij centraal. We zijn benieuwd naar jouw wensen en beoordelen natuurlijk het gebit. Aan de hand daarvan beoordelen we de mogelijkheden. Onze orthodontist in Maassluis geeft aan hoe een beugel zou kunnen helpen. En welk resultaat je daarvan op termijn kunt verwachten.

2. We maken foto’s en afdrukken

Als we voor je aan de slag gaan maken we röntgenfoto’s. Die gebruiken we om jouw gebit zo goed mogelijk in kaart te brengen. De afdrukken maken we gewoon in 3D, waardoor het daarvoor niet meer nodig is om in gips te happen.

3. Het behandelplan

De foto’s en de afdrukken laten heel duidelijk zien hoe we met een beugel bij jou zorgen voor een stralend en gezond gebit. Het bepaalt hoe de behandeling zal zijn, iets dat we natuurlijk persoonlijk met je bespreken. Je weet precies waar je aan toe bent, om zeker te weten dat je straks aan iedereen een mooie stralende glimlach kunt laten zien.

4. De beugel geplaatst

Uiteindelijk zullen we de beugel bij je plaatsen. De beugel is precies op maat en makkelijk uitneembaar. In het begin zal dit even wennen zijn, maar dat is normaal. Onze ortho in Maassluis controleert natuurlijk of het allemaal goed is gegaan en of de beugel inderdaad goed past.

Nadat we de beugel hebben geplaatst zorgen we er als orthodontist in Maassluis voor dat we regelmatig (controle)afspraken maken. We houden de voortgang bij, om aan de hand daarvan aan te geven of het de goede kant op gaat.

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

(Bijna) onzichtbare beugel

Voor onze beugels maken we gebruik van de moderne technieken van Invisalign, Spark Aligners en het Damon-systeem. Dat biedt een paar belangrijke voordelen. We zijn voor onze orthodontiepraktijk in Maassluis altijd op zoek naar de meest moderne toepassingen en mooiste materialen.

Lees verder...

Het grote voordeel van een beugel van Invisalign of Spark Aligners is dat je die makkelijk zelf kunt uitnemen en weer in kunt doen. Dat betekent dat je gewoon jouw tanden kunt poetsen, zonder problemen kunt eten en de beugel kunt ringen.

Een bijkomend voordeel van de beugels is dat die bijna onzichtbaar zijn. Aan de buitenkant zullen de meeste mensen er niets van zien dat jij een beugel draagt. Tegelijkertijd zorgt de beugel er natuurlijk op een heel effectieve manier voor dat jouw tanden weer mooi recht komen te staan.

De beugel is comfortabel en draagt bij aan een goede stand van de tanden. Toch zullen anderen daar niet of nauwelijks iets van merken, totdat je het ze vertelt. Uiteraard voldoen de beugels netjes aan de strikte richtlijnen ie onze branchevereniging stelt, zodat je zeker weet dat het goed zit.

Spark Upper Clear 300

Persoonlijk en deskundig: ortho met een smile

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en nemen daarom ook altijd even de tijd voor je. Onze ortho in Maassluis stelt zich aan je voor. Ons hele team stelt je graag op je gemak, bijvoorbeeld als het de eerste keer is dat je nadenkt over een beugel.

Heb je aan de andere kant juist al eerder een beugel gedragen? Je weet misschien nog hoe dat ging, al zijn de technieken inmiddels veranderd. Dus heb je vragen over hoe het precies werkt en wat je daarvan ongeveer kunt verwachten? We vertellen het je graag, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn voor de intake en voor de andere afspraken die we met je maken.

We zorgen bij het aanmeten van een beugel altijd voor een prettige en ontspannen sfeer. Daarom nodigen we de ouders bijvoorbeeld graag uit in de behandelkamer. En kunnen zowel kinderen als ouders ons al hun vragen stellen.

smile

Orthodontist Maassluis: intake in onze orthodontiepraktijk

Heb je al even gezocht naar een goede orthodontist in Maassluis? We zijn jouw ortho en orthodontiepraktijk, met uitstekende beoordelingen door onze patiënten. Dat maakt ons trots, omdat we daaruit afleiden dat we het goed doen.

Daarom ontvangen we ook jou graag bij ons in de praktijk. En leggen we je bijvoorbeeld uit over orthodontie en hoe we zorgen voor een zowel mooi als een gezond gebit. Je voorkomt gaatjes en andere ontstekingen, terwijl wij werken aan mooie rechte tanden en kiezen. Daar heb je vervolgens een leven lang veel plezier van.

Dus heb je geen verwijzing? Heb je gewoon een paar vragen of ben je op zoek naar een beugel in Maassluis en omgeving? In al die gevallen ben jij bij ons van harte welkom. We leggen je uit over de mogelijkheden en gaan ermee aan de slag.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 010 473 47 37, stuur ons een e-mail naar info@orthobillet.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Of meld je meteen online aan, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?