Ai widget

Ortho Billet Rotterdam

Ortho Billet Vlaardingen

Adres

Hoflaan 47
3134 AC Vlaardingen

Contact

Telefoonnummer: 010-4734737
E-mail: info@orthobillet.nl

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte is “Bushalte Oude Havenbrug, Vlaardingen”

Overige vestigingen

SchiedamMaassluis‘s-GravenzandeVlaardingen centrum en Delft.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 20:30 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 20:30 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten*
Zondag Gesloten

*Wij zijn één zaterdag per maand geopend

Orthodontist Rotterdam

Jouw orthodontist in Rotterdam krijgt hoge beoordelingen, werkt volgens een persoonlijke aanpak en gebruikt een bijna onzichtbare beugel om jouw tanden en kiezen mooi recht te krijgen.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het beschrijft in het kort hoe wij graag werken. We zijn jouw specialist in orthodontie, waarbij we ervoor zorgen dat jij je helemaal op je gemak zal voelen. Dat vinden we belangrijk, omdat het gaat om je gebit. Daar heb je er maar één van, dus daar moet je zuinig op zijn.

Tegelijkertijd is het belangrijk om er regelmatig naar te laten kijken. Dat kan door de tandarts en door de ortho. Je kunt bij ons gewoon terecht, ook zonder verwijzing door de tandarts. Dus wil je mooie rechte tanden en kiezen? En wil je het risico op gaatjes en ontstekingen zo klein mogelijk maken? Een beugel levert de beide voordelen op, dus is dan een uitstekende keuze.

4.9/5 sterren

Uit ruim 700+ reviews

google logo wit

✓ Ook zonder verwijzing door de tandarts
✓ Geen wachtlijsten: snel een afspraak maken
Tot 20:30 uur én op zaterdagen open

✓ Kindvriendelijke praktijk
Gratis parkeren voor de deur
✓ Beoordeeld met 4.9/5 sterren op Google

Blijf gezond, blijf lachen: orthodontie

We hebben meer dan 30 jaar ervaring, dus als orthodontist in Rotterdam weten we heel goed hoe het allemaal begonnen is. En hoe de beugels vandaag de dag totaal verschillen van waar we toen mee werkten. We gaan graag met onze tijd mee. Dat betekent dat onze beugels inmiddels bijna onzichtbaar zijn. En dat je ze makkelijk zelf uit kunt nemen om bijvoorbeeld je tanden te poetsen.

Aan de andere kant is er ook iets altijd hetzelfde gebleven: onze gastvrijheid en persoonlijke benadering. We houden van persoonlijk contact. Zodat jij je op je gemak voelt als we praten over een beugel om jouw tanden en kiezen weer mooi recht te zetten.

1. Eerste consult

Tijdens het eerste consult zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Wat is het dat je graag wilt en heb je bijvoorbeeld al eerder een beugel gedragen? Onze orthodontist in Rotterdam beoordeelt jouw gebit en de mogelijkheden om de tanden en kiezen mooi recht te zetten. Op die manier krijg je een eerste idee van wat er mogelijk is en hoe we daarvoor denken te gaan zorgen.

2. We maken foto’s en afdrukken

Zelfs de beste ortho in Rotterdam heeft niet genoeg aan een eigen beoordeling van het gebit. Om de beugel netjes op maat te maken is er meer nodig. Daarom maken we röntgenfoto’s en zorgen we voor een afdruk. Het gaat om een 3D-afdruk die we maken, waardoor het niet meer nodig is om in gips te happen. Dat is dan wel weer zo’n welkome vooruitgang.

3. Het behandelplan

Op basis van de foto’s en de afdrukken die we maken bepalen we bij ons in de orthodontiepraktijk in Rotterdam hoe de behandeling eruit gaan zien. Hoe lang zal je de beugel dragen, wanneer kom je voor controle en mag je die bijvoorbeeld even uitdoen tijdens het eten, flossen en ander poetsen? Dat is wat we met je bespreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

4. De beugel geplaatst

Uiteindelijk plaatsen we de beugel. Tenminste, daarna begint het proces van controles en begeleiding natuurlijk pas. Wij zorgen er als orthodontist in Rotterdam voor dat we de beugel netjes en comfortabel bij je plaatsen. En voelt dat in het begin nog wat onwennig? Dat is normaal, dat gaat in de meeste gevallen vanzelf over als je eraan went.

Nadat we de beugel hebben geplaatst zorgen we er als orthodontist in Rotterdam voor dat we regelmatig (controle)afspraken maken. We houden de voortgang bij, om aan de hand daarvan aan te geven of het de goede kant op gaat.

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

(Bijna) onzichtbare beugel

Zelfs de mooiste beugel is eigenlijk geen sierraad. Het best zou je de beugel helemaal niet zien, dus dat is een belangrijke reden waarom we samenwerken met Invisalign en Spark Aligners. De merken staan bekend om de bijna onzichtbare beugels, waar de meeste mensen vanaf de buitenkant in ieder geval niets van zullen zien. Ook gebruiken we beugels met het Damon-systeem. Het zijn beugels die intelligent meebewegen met jouw gebit, zodat je veel meer comfort ervaart.

Een bijkomend voordeel van de beugels van Invisalign en Spark Aligners is dat je die gewoon zelf uit kunt nemen. Dat betekent dat we je als ortho in Rotterdam kunnen uitleggen op welke momenten je die even niet hoeft te dragen. Het gaat bijvoorbeeld om het eten, net als om het flossen en het poetsen van je tanden.Met de beugel uit je mond weet je zeker dat je jouw gebit goed schoon kunt houden, waardoor je gaatjes en andere ontstekingen kunt voorkomen.

Spark Upper Clear 300

Persoonlijk en deskundig: ortho met een smile

We vinden het binnen ons team belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom houden we van een persoonlijke benadering, waarin we je meteen een beetje beter leren kennen. We hebben geen achtlijst en zorgen er in plaats daarvan voor dat je snel bij ons terecht kunt. Dat geldt voor de intake en ook voor de andere afspraken die je daarna maakt.

Onze orthodontist in Rotterdam legt je graag uit over de beugels die we gebruiken, hoe ze jouw tanden weer recht zetten en over alles wat jij nog meer wilt weten. Dus heb je specifieke vragen? Zowel voordat we de beugel voor je maken als wanneer je die eenmaal draagt nemen we daar natuurlijk graag de tijd voor.

Bovendien zijn ouders bij ons gewoon welkom in de behandelkamer, ook om vragen te stellen. Zo zorgen we voor een ontspannen en prettige sfeer. Dat vinden we belangrijk bij het aanmeten van een (eerste) beugel.

smile

Orthodontist Rotterdam: intake in onze orthodontiepraktijk

We zijn jouw orthodontist in Rotterdam. Misschien zijn we wel de beste, als je afgaat op de positieve beoordelingen van veel van onze andere patiënten. Ze geven ons gemiddeld een 9,2, iets waar we ontzettend trots op zijn. En waardoor we weten dat we het goed doen, zodat we ook jou kunnen helpen met een beugel voor een stralend en gezond gebit.

Wij helpen ervoor te zorgen dat jij zal blijven lachen. Dat doen we volgens de strikte richtlijnen van de branchevereniging, waar we natuurlijk lid van zijn. Dat betekent dat je op een deskundige en stapsgewijze manier werkt aan een mooi recht gebit met gezonde tanden en kiezen. Met dat uitgangspunt zorgen we ervoor dat je kunt blijven lachen.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 010 473 47 37, stuur ons een e-mail naar info@orthobillet.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Of meld je meteen online aan, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?