Ortho Billet Schiedam

Laden...

Adres

Burgemeester Knappertlaan 94
3117 BC Schiedam

Contact

Telefoonnummer: 010-4734737
E-mail: info@orthobillet.nl

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte is “Bushalte Sint Liduinaplein, Schiedam”

Overige vestigingen

RotterdamMaassluis‘s-GravenzandeVlaardingen centrum en Delft

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 20:30 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten*
Zondag Gesloten

*Wij zijn één zaterdag per maand geopend

Orthodontist Schiedam

Wie is de beste orthodontist van Schiedam? Dat gaan we natuurlijk niet over onszelf zeggen. Al zijn we wel heel trots op de hoge beoordeling door onze patiënten. Zij beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Het laat ons zien dat we iets goed doen, en dat we ook jou dus kunnen helpen om je tanden en kiezen mooi recht te zetten.

Dat doen we vanuit de orthodontie in Schiedam met een bijna onzichtbare beugel. Bovendien kun je de beugel eenvoudig zelf uitnemen, waardoor je daar tijdens het eten en tanden poetsen in ieder geval geen last van heeft.

Die bijna onzichtbare beugel kenmerkt onze werkwijze. We maken het graag persoonlijk en vinden het onderlinge contact belangrijk. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we alle soorten beugels voorbij zien komen. Tegelijkertijd werken we met de meest moderne materialen, die in dit geval bijna onzichtbaar bijdragen aan een mooie, stralende en bovendien gezonde glimlach.

4.9/5 sterren

Uit ruim 700+ reviews

✓ Ook zonder verwijzing door de tandarts
✓ Geen wachtlijsten: snel een afspraak maken
✓ Tot 20:30 uur én op zaterdagen open

✓ Kindvriendelijke praktijk
✓ Gratis parkeren voor de deur
✓ Beoordeeld met 4.9/5 sterren op Google

Blijf gezond, blijf lachen: orthodontie

Een gezond gebit is een mooi gebit. En andersom bovendien, omdat een beugel meer doet dan jouw tanden alleen rechtzetten. Het voorkomt gaatjes en andere ontstekingen, omdat je er makkelijker bij kunt komen tijdens het poetsen.

Dus draag je een beugel voor een stralende glimlach met rechte tanden en kiezen? Dan zorg je er ondertussen voor dat de tandarts je zal complimenteren met jouw gezonde gebit. We werken op die manier heel goed samen.

Als je voor het eerst naar ons toekomt nemen we natuurlijk even de tijd voor je. We vinden het persoonlijk contact heel belangrijk, iets dat onze patiënten waarderen. Dus wordt het jouw eerste beugel of heb je daar al wat ervaring mee? Of twijfel je of dit een goede keuze is? Onze orthodontist in Schiedam staat graag voor je klaar.

1. Eerste consult

Tijdens het eerste consult zal de ortho in Schiedam met jou in gesprek gaan. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en waarom je denkt aan een beugel. Wil je jouw tanden mooi recht laten zetten? Of gaat het je om de stand van de kaken die niet helemaal naar wens is? We beoordelen aan de hand daarvan wat we voor je kunnen betekenen en of een beugel in jouw geval een goede keuze is.

2. We maken foto’s en afdrukken

Om jouw mond en gebit echt goed te kunnen beoordelen maken we röntgenfoto’s en een afdruk. De afdruk is niet meer in het gips, in plaats daarvan kunnen we een 3D-beeld maken. Dat maakt het een stuk aangenamer, dankzij de moderne technieken die hiervoor beschikbaar zijn.

3. Het behandelplan

In een behandelplan geven we aan hoe je de beugel zal dragen, hoe lang dat nodig is en welk resultaat je daarmee kunt verwachten. Uiteraard stemmen we het plan netjes met jou af, gewoon bij ons in de orthodontiepraktijk in Schiedam. Pas als jij helemaal begrijpt hoe het zal gaan zetten we de volgende stap.

4. De beugel geplaatst

We maken de beugel, zodat we die bij jou in de mond kunnen plaatsen. De bijna onzichtbare beugel is natuurlijk netjes op maat. Toch kan het in het begin wat onwennig aanvoelen als je die voor het eerst draagt. Dat wordt daarna snel minder, dus dat komt in de meeste gevallen helemaal goed.

Nadat we de beugel hebben geplaatst zorgen we er als orthodontist in Schiedam voor dat we regelmatig (controle)afspraken maken. We houden de voortgang bij, om aan de hand daarvan aan te geven of het de goede kant op gaat.

#volgorthobillet

(Bijna) onzichtbare beugel

Voor onze orthodontie in Schiedam maken we gebruik van een bijna onzichtbare beugel. Het is een mooi model dat precies om jouw tanden past. En waar anderen in de meeste gevallen niets van zullen zien. Dat voorkomt dat je steeds moet uitleggen dat je een beugel draagt.

Lees verder...

Het gaat om de beugels van Invisalign en Spark Aligners. Dat ze bijna onzichtbaar zijn maakt ze bij veel mensen een populaire keuze. Bovendien kun je de beugel heel comfortabel dragen en heb je dus geen last van vervelende pijntjes. Ook gebruiken we het Damon-systeem, waardoor beugels zich intelligent aanpassen aan jouw gebit. Het draagt bij aan veel meer comfort.

Een bijkomend voordeel van de beugels van Invisalign en Spark Aligners is dat je ze makkelijk zelf uit kunt nemen. Dus wil je jouw tanden poetsen, ze flossen of ga je eten? In alle drie de gevallen kun je de beugel even uitdoen. Het draagt bij aan het comfort. Onze orthodontist in Schiedam legt je graag uit hoe je de beugel het best uit kunt nemen en daarna ook weer in kunt doen.

Persoonlijk en deskundig: ortho met een smile

Die uitleg, de kennismaking en andere contactmomenten maken we graag persoonlijk. Zo zorgen we er met ons team voor dat jij je op je gemak zal voelen. Een beugel kan een flinke stap zijn, vooral als je die voor het eerst draagt.

Dus heb je tussendoor vragen? Of wil je op voorhand iets van ons weten? In al die gevallen leggen we het je graag uit. Wij zorgen voor goede orthodontie in Schiedam. Dat doen we met een glimlach, omdat onze smile natuurlijk symbool staat voor wat je van ons kunt verwachten als we voor jou aan de slag gaan.

We zorgen bij ons in de praktijk altijd voor een ontspannen en prettige sfeer. Ouders zijn natuurlijk welkom in de behandelkamer en er is alle ruimte om vragen te stellen.

Orthodontist Schiedam: intake in onze orthodontiepraktijk

We zijn jouw orthodontist in Schiedam en omgeving. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor een beugel, die jouw tanden en kiezen rechtzet. En die bijdraagt aan een betere gebitshygiëne. Wij zorgen er met de beugel voor dat jij minder last hebt van gaatjes en andere ontstekingen. Bovendien kun je jouw gebit zonder problemen blijven poetsen en flossen, waardoor het ook daar niet aan zal liggen.

Zoek je een ortho in Schiedam? Tijdens de intake beoordelen we de mogelijkheden en vertellen we je daar graag meer over. Natuurlijk mag je er even over nadenken, of kun jij je daarna meteen aanmelden. Wij zorgen er met de bijna onzichtbare beugel voor dat je dankzij orthodontie in Schiedam straks weer een stralend gebit hebt.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 010 473 47 37, stuur ons een e-mail naar info@orthobillet.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Afspraak maken

App met ons...
1
Scan de code
Hi 🙋🏼‍♂️, welkom bij Ortho Billet. Kunnen we je ergens bij helpen?