Ai widget
DQ Bracket Wire scaled

Ontdek Het Damon Beugel Systeem: Een Revolutionaire Manier om Je Tanden Te Corrigeren

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je tanden te corrigeren? Dan ben je bij Ortho Billet aan het juiste adres. Het Damon Beugel Systeem is een revolutionaire orthodontische beugel die je een snelle, comfortabele en esthetisch aantrekkelijke optie biedt voor het rechtzetten van je tanden.

checkmark   Ook zonder verwijzing van tandarts   checkmark   Geen wachtlijsten   checkmark   Best beoordeelde orthodontist

Wat is het Damon Beugel Systeem?

Het Damon Beugel Systeem is een geavanceerde orthodontische technologie die gebruikmaakt van zelfligerende brackets (plakkers). In tegenstelling tot traditionele beugels met elastieken om iedere bracket, hebben Damon-beugels speciale sloten die de draden op hun plaats houden. Hierdoor is er minder wrijving, wat resulteert in een snellere behandeling en minder ongemak.

Voordelen van het Damon Beugel Systeem

1. Snellere Resultaten

Dankzij de verminderde wrijving kunnen tanden met het deze beugel sneller bewegen dan met de beugels uit het verleden. Dit betekent dat je behandeling mogelijk korter kan zijn, wat een groot voordeel is. Bij Ortho Billet duurt een gemiddelde beugelbehandeling 1,5 tot 2 jaar. 

2. Comfortabel

De zelfligerende technologie minimaliseert wrijving en ongemak, waardoor patiënten minder last hebben van pijn. Het beugel systeem biedt meer comfort gedurende je hele behandelingsperiode. Vanzelfsprekend zul je wél gevoeligheid kunnen, maar dit proberen we uiteraard tot het minimum te beperken. 

3. Verbeterde Esthetiek

Damon-beugels hebben kleinere, discretere brackets (plakkertjes), wat zorgt voor een esthetisch aantrekkelijkere look tijdens je behandeling.

Is het Damon Beugel Systeem geschikt voor jou?

Het Damon Beugel Systeem is geschikt voor zowel tieners als volwassenen die op zoek zijn naar een effectieve en comfortabele manier om hun glimlach te verbeteren. Of je nu milde scheefstand of complexere orthodontische problemen hebt, dit systeem kan een oplossing bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het Damon Beugel Systeem en wil je meer weten over hoe het jouw glimlach kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op om een consult in te plannen. Ons team van deskundige orthodontisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op weg naar een stralende glimlach.

4.9/5 sterren

Uit ruim 700+ reviews

google logo wit

Afspraak maken

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?