Ai widget

een stralend en gezond gebit

ons doel

Iedereen wil een stralende glimlach. Met dank aan orthodontie is dat voor velen weggelegd. Maar wist je dat orthodontie vaak ook nodig is om gaatjes en ontstekingen tegen te gaan? Het rechtzetten van tanden en kiezen door middel van orthodontie zorgt dus niet alleen voor een mooi maar ook voor een gezond gebit.

4.9/5 sterren

Uit ruim 700+ reviews

google logo wit

Heb je een beugel nodig? Het aanmeten en plaatsen van een beugel gebeurt in een aantal stappen:

EERSTE CONSULT

De eerste afspraak is altijd met de orthodontist. Je hebt hiervoor geen verwijzing van jouw tandarts nodig. De orthodontist onderzoekt of je in aanmerking komt voor een behandeling. In dat geval wordt een afspraak met je gemaakt voor het maken van röntgenfoto’s, digitale foto’s en een 3D-scan.

FOTO’S EN AFDRUKKEN

Allereerst worden van het gebit en de kaken röntgenfoto’s gemaakt. Ook maken we (digitale) afdrukken van de boven- en ondertanden middels de iTero 3D-scanner. Vervolgens maken we foto’s met een digitale camera. Met al deze gemaakte beelden zien wij precies hoe het gebit in elkaar valt en wat er nodig is om jouw situatie te verbeteren.

BEHANDELPLAN

Aan de hand van de diagnose stellen wij een behandelplan op. Wij adviseren je wat voor jouw de meest geschikte beugel is.

BEUGEL PLAATSEN

Tot slot wordt het afgesproken behandelplan uitgevoerd en de beugel geplaatst. Bij Ortho Billet duurt een gemiddelde beugelbehandeling 2 jaar.

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

Afspraak maken

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?