Ai widget

Of je een beugel nodig hebt hangt af van wat je ervaart en wat je wilt. Zie je dat bepaalde tanden scheef staan? Of merk je dat je een over- of onderbeet hebt? In dat geval kan een beugel misschien uitkomst bieden. Onze orthodontisten kijken graag voor je na wat er aan de hand is. Aan de hand daarvan kunnen we je aangeven of er een beugel nodig is om dat te herstellen.

Kauwen en poetsen zonder problemen

Het is belangrijk dat je met jouw gebit goed kunt kauwen en dat je de tanden zonder problemen kunt poetsen. Dus merk je dat kauwen lastig is of kun je niet overal goed bij komen, door tanden die scheef staan? In de beide gevallen is het verstandig om daarover te praten met een orthodontist. De kans is groot dat een beugel je kan helpen om de problemen op te lossen.

Of je een beugel nodig hebt stellen we samen vast, tijdens een intake bij ons in de praktijk. De orthodontist kijkt met je mee en vraagt je naar je ervaringen. Als daaruit blijkt dat een beugel nodig is leggen we je uit welk type (/blog/soorten-beugels) dat zal zijn, hoe dat werkt en wat daar de voor- en nadelen van zijn.

Scheve tanden of een over- of onderbeet

Een beugel kan helpen bij scheve tanden en bijvoorbeeld bij een overbeet of een onderbeet. Dus wil je ervoor zorgen dat je tanden weer mooi recht komen te staan? Of wil je de beet herstellen? In dat geval is er mogelijk een beugel nodig.

Hoe lang je de beugel nodig hebt en hoe het behandelplan er precies uit zal zien hangt af van jouw tanden, de beet en de rest van je gebit. Dat schatten we allemaal zo goed mogelijk voor je in tijdens de intake. Op die manier wordt goed duidelijk hoe de behandeling eruit zal zien, om zeker te weten dat dit aansluit bij wat je zelf voor ogen hebt. En heb je vooraf of tussendoor vragen? Onze orthodontist legt het je graag allemaal uit.

Als je een beugel nodig hebt

Blijkt dat je een beugel nodig hebt? We leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen met orthodontie. Dat betekent bijvoorbeeld dat we je voorbeelden kunnen laten zien van wat je kunt verwachten.

Bij ons in de praktijk nodigen we je uit voor een kennismaking en een intake. We bespreken jouw wensen en leggen uit wat we kunnen betekenen. Op die manier krijg je een veel beter beeld van wat het oplevert als je kiest voor de beugel die je eventueel nodig hebt.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 010 473 47 37, stuur ons een e-mail naar info@orthobillet.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Of meld je meteen online aan, dan nemen we contact met je op.

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?