Ai widget

De beugel voor volwassenen helpt je jouw tanden mooi recht te zetten en eventueel je beet te corrigeren. Als je niet helemaal tevreden bent met jouw gebit, je glimlach of de stand van jouw tanden kunnen we je daar bij Ortho Billet goed mee helpen.

Het is goed mogelijk om jouw tanden op latere leeftijd recht te zetten. Zowel volwassenen als kinderen en jongeren hebben wat dat betreft veel baat bij een beugel.

Waarom een beugel?

Denk je na over een beugel voor volwassenen? Dat is een goed idee als je niet tevreden bent over de stand van jouw tanden, jouw glimlach of je gebit in het algemeen. Dus heb je een overbeet, een onderbeet of staan bepaalde tanden niet recht? Wat er ook aan de hand is, onze orthodontisten kijken graag met je mee.

Samen maken we een plan om jouw tanden en het gebit precies zo te zetten zoals je wenst. Dus droom je van een stralende glimlach met mooie rechte tanden? Wij hebben daar de oplossingen voor. Dat kan zelfs onzichtbaar, zodat anderen niet hoeven te zien dat je als volwassene een beugel draagt.

Dit zijn de mogelijkheden

De beugel voor volwassenen is er in een aantal verschillende soorten en stijlen. We zetten een paar van de mogelijkheden voor je op een rij:

   • Onzichtbare beugel
    Met een onzichtbare beugel voor volwassenen hoeven anderen om je heen daar niets van te merken. Dus wil je voorkomen dat het op je werk of bij anderen thuis steeds gaat over de beugel die je draagt? Het is goed mogelijk om dit zoveel mogelijk onzichtbaar te doen.
   • Slotjesbeugel
    Scheve tanden kunnen we in een aantal gevallen rechtzetten met een slotjesbeugel. Daarvoor kunnen we de traditionele metalen brackets gebruiken, die goed zichtbaar zijn op de tanden. Het is ook mogelijk om voor keramische brackets te kiezen. Dat is veel minder zichtbaar en natuurlijk net zo effectief.

Beugel voor volwassenen

Denk je aan een beugel voor volwassenen en zoek je naar een orthodontiepraktijk die je daarmee kan helpen? We zijn gespecialiseerd in orthodontie, zowel voor kinderen, voor jongeren als voor volwassenen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of beantwoorden jouw vragen.

Kom naar onze praktijk op een locatie bij jou in de buurt. Dan leggen we je graag uit hoe we jouw tanden recht kunnen zetten of zorgen voor een stralende glimlach dankzij een beugel voor volwassenen. 

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 010 473 47 37, stuur ons een e-mail naar info@orthobillet.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Of meld je meteen online aan, dan nemen we contact met je op.

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?