Ai widget

Afspraak annuleren

Het annuleren van afspraken is alleen mogelijk op werkdagen, uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak. Aangezien we in het weekend gesloten zijn, kunnen annuleringen in het weekend niet worden verwerkt. Zorg er daarom voor dat een annulering voor maandag uiterlijk op vrijdag vóór 12:00 uur bij ons binnen is.

Het is wél mogelijk om je afspraak te verzetten via onze WebApp.

Reparatie afspraak

Is er een bracket (ook wel slotje of plakker genoemd) los? Steekt je draadje uit? Of ervaar je andere klachten met je beugel? Dat is natuurlijk super vervelend! Neem direct na het weekend contact met ons op om een reparatieafspraak in te plannen. Uitsluitend bij noodsituaties is onze noodlijn (0900-8212230) 24/7 bereikbaar.

Plan jouw reparatieafspraak snel en eenvoudig via onze WebApp.

Pijnklacht

Ervaar je pijn door de beugel? Dat is natuurlijk super vervelend! Neem direct na het weekend contact met ons op om een afspraak in te plannen. Uitsluitend bij noodsituaties is onze noodlijn (0900-8212230) 24/7 bereikbaar.

Plan jouw reparatieafspraak snel en eenvoudig via onze WebApp.

Spoed

Uitsluitend bij noodsituaties is onze noodlijn (0900-8212230) 24/7 bereikbaar. Hierbij gaan we uit van bijvoorbeeld pijn die dermate invloed heeft op het functioneren, dat het niet tot na het weekend zou kunnen wachten. Voor overige zaken, zie pijnklachten of reparaties.

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?