Orthodontist Spijkenisse

Laden...
DSCF3663 e1525860635564

Orthodontist Spijkenisse

Kies een orthodontist in Spijkenisse die z’n vak verstaat en die begrijpt wat jij belangrijk vindt. Wij behandelen sinds 1990 patiënten in onze praktijken in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, ’s-Gravenzande, Rotterdam en Delft. Dat doen we met de beste zorg, materialen en begeleiding; en bovendien altijd op basis van een persoonlijke en prettige omgang. ‘We make you smile!’

Onze orthodontist is goed opgeleid en weet ook de jongste patiënten (en hun ouders) gerust te stellen. Een beugel of andere behandeling kan best spannend zijn, dus daar houden we graag rekening mee. Op die manier zijn we uitgegroeid tot een goed gewaardeerde ortho in Spijkenisse en omgeving. We staan bekend om de warme ontvangst, de duidelijke behandelplannen en natuurlijk de resultaten die we daarmee bereiken. 

Dus zoek je een orthodontiepraktijk in Spijkenisse, ook zonder verwijzing van een tandarts? Bij ons kun je terecht. We hebben geen wachtlijst en zijn tot 20:30 uur geopend, dus ook na werktijd beschikbaar voor een kennismaking en de behandeling. Bovendien zijn we ook op zaterdag open en kun je voor de deur gewoon gratis parkeren, dus is er eigenlijk geen reden om niet in ieder geval even contact op te nemen.

4.9/5 sterren

Uit ruim 700+ reviews

google logo wit

✓ Ook zonder verwijzing door de tandarts
✓ Geen wachtlijsten: snel een afspraak maken
✓ Tot 20:30 uur én op zaterdagen open

✓ Kindvriendelijke praktijk
✓ Gratis parkeren voor de deur
✓ Beoordeeld met 4.9/5 sterren op Google

Blijf gezond, blijf lachen: orthodontie

Onze orthodontist in Spijkenisse legt je natuurlijk graag uit wat je van de behandeling kunt verwachten. Dat doen we stap voor stap en in duidelijke taal. En heb je het de eerste keer niet helemaal begrepen? Dan nemen we graag de tijd om het nog een keer uit te leggen. Dat noemen we service ‘with a smile’.

We behandelen zonder buitenboordbeugels en maken in plaats daarvan graag gebruik van Invisalign-beugels als die onzichtbaar moeten blijven. Zo behalen we snel de gewenste resultaten, gebruiken we moderne technieken en houden we rekening met hoe het er naar anderen toe uitziet.

En ben je benieuwd hoe een behandeltraject bij ons in de orthodontiepraktijk in Spijkenisse normaal gesproken in z’n werk gaat? Dat leggen we je graag uit.

1. Eerste consult

Tijdens het eerste consult maken we kennis. Je komt naar de praktijk voor orthodontie in Spijkenisse. Daar nemen we eerst even de tijd om echt kennis te maken, dus om je te leren kennen. Andersom vertellen we je graag iets meer over onszelf en leggen we uit wat er verder gaat gebeuren. Zo stellen we iedereen gerust, ook als je de tandarts normaal gesproken al best spannend vindt.

2. We maken foto’s en een 3D-scan

Om de juiste behandeling voor te stellen is het belangrijk dat we goed weten wat er aan de hand is met het gebit. Met het blote oog kunnen we al veel zien, al vertrouwen we liever op het complete plaatje. Daarom maken we als ortho in Spijkenisse foto’s en 3D-scan. Alle verzamelde gegevens en dat wat we zelf zien leggen we naast elkaar, zodat we niets over het hoofd zien als we het behandelplan opstellen.

3. Het behandelplan

Het behandelplan leggen we helder aan je uit, door stap voor stap aan te geven wat er gaat gebeuren. Dat voorkomt verrassingen en het maakt meteen duidelijk wat je kunt verwachten. Uiteraard leggen we je uit waarom we voor een bepaalde beugel kiezen, hoe lang je die zal dragen en wat je daar vervolgens aan resultaat mee zal bereiken. Als je daar vragen over hebt nemen we daar graag de tijd voor.

4. De beugel geplaatst

We maken de beugel en plaatsen die vakkundig. Dat doen we met zorg en aandacht, om pijntjes en andere klachten te voorkomen. Vervolgens houden we de vinger aan de pols. We plannen controleafspraken. Zo houden we bij of de beugel de juiste resultaten bereikt. En we vragen jou natuurlijk hoe het gaat, om bij te sturen als dat nodig blijkt.

Nadat we de beugel hebben geplaatst zorgen we er als orthodontist in Spijkenisse voor dat we regelmatig (controle)afspraken maken. We houden de voortgang bij, om aan de hand daarvan aan te geven of het de goede kant op gaat.

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

(Bijna) onzichtbare beugel

Zowel voor volwassenen als in sommige andere situaties adviseren we een (bijna) onzichtbare beugel. We gebruiken daarvoor de beugels van Invisalign. Het is een van de merken waarmee we werken voor de hoogwaardige materialen die we toepassen.

Dus zoek je een orthodontist in Spijkenisse die je kan helpen met een onzichtbare beugel? Of speciaal met een beugel voor volwassenen? Dat is waar we sterk in zijn, net als in beugels voor jongeren en kinderen. We vormen een sterk team, waarmee we er als geheel voor zorgen dat je de juiste mond- en tandzorg krijgt.

Lees verder...

Het gaat om de beugels van Invisalign en Spark Aligners. Dat ze bijna onzichtbaar zijn maakt ze bij veel mensen een populaire keuze. Bovendien kun je de beugel heel comfortabel dragen en heb je dus geen last van vervelende pijntjes. Ook gebruiken we het Damon-systeem, waardoor beugels zich intelligent aanpassen aan jouw gebit. Het draagt bij aan veel meer comfort.

Een bijkomend voordeel van de beugels van Invisalign en Spark Aligners is dat je ze makkelijk zelf uit kunt nemen. Dus wil je jouw tanden poetsen, ze flossen of ga je eten? In alle drie de gevallen kun je de beugel even uitdoen. Het draagt bij aan het comfort. Onze orthodontist in Spijkenisse legt je graag uit hoe je de beugel het best uit kunt nemen en daarna ook weer in kunt doen.

Spark Upper Clear 300

Persoonlijk en deskundig: ortho met een smile

Onze patiënten waarderen ons met gemiddeld een 9,2. Dat is voor ons een belangrijke bevestiging en de kroon op het werk, omdat dat is waar we het uiteindelijk voor doen. We zijn jouw ortho met een smile. Dat betekent dat we weer zorgen voor een stralende glimlach, en dat we je alle reden geven om die glimlach bij ons in de praktijk zoveel mogelijk te laten zien.

Dus zoek je een orthodontiepraktijk waar persoonlijke aandacht belangrijk is? We houden zelf van een ontspannen sfeer, en horen van veel patiënten dat we bijzonder kindvriendelijk zijn. Uiteraard doet dat aan de andere kant niets af aan de resultaten die we bereiken, zodat je kiest voor het beste uit twee werelden.

smile

Orthodontist Spijkenisse: intake in onze orthodontiepraktijk

We zijn jouw ervaren orthodontist in Spijkenisse. Dankzij een breed team met specialisten zijn we vakkundig, ervaren en deskundig. Wij helpen je graag aan een stralende glimlach. 

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 010 473 47 37, stuur ons een e-mail naar info@orthobillet.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Of meld je meteen online aan, dan nemen we contact met je op.

Afspraak maken

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?