De onzichtbare beugel helpt jou aan een perfecte lach, terwijl jijzelf en anderen nauwelijks zit dat je daarvoor iets in je mond draagt. Velen vinden het de ideale beugel voor volwassenen. We leggen je graag uit hoe de behandeling werkt, en hoe we met een op het oog onzichtbare beugel toch de resultaten bereiken die jij voor ogen hebt.

De beugel die onzichtbaar is bestaat uit een reeks van uitneembare aligners. Dat zijn hoesjes, die je om de twee weken vervangt voor een nieuwe set. Op die manier breng je jouw gebit steeds beter in model, voor de stralende glimlach die je anderen graag wilt laten zien. In de tussentijd is het voor haast niemand zichtbaar dat je een beugel in hebt om dat resultaat te bereiken.

Ideale beugel voor volwassenen

Velen noemen het de ideale beugel voor volwassenen. Het staat niet altijd even professioneel als je een beugel draagt. Ondanks dat er natuurlijk niets mis mee is vinden veel mensen het prettig om dat voor anderen onzichtbaar te houden.

Dat lukt bijvoorbeeld met de Invisalign onzichtbare beugel. We hebben bij Ortho Billet uitstekende ervaring met dit merk en het type beugel.

Voordat we de beugel bij je plaatsen maken we een scan of afdrukken van je gebit. Op basis daarvan ontwikkelen we een 3D-video, die we gebruiken om het behandelplan op te stellen. Dat is belangrijk, omdat we je hiermee ook meteen kunnen laten zien hoe we jouw tanden richting de ideale positie bewegen. Het resultaat is een stralende glimlach en een prachtig gebit, met een nagenoeg onzichtbare beugel.

Altijd een beugel op maat

Zodra jij akkoord bent met het plan dat we je voorstellen start de behandeling met de onzichtbare beugel. We maken de aligners, de dunne kunststof hoesjes die we over de tanden plaatsen. Dat doen we precies op maat, inclusief de juiste vormgeving om je tanden in de gewenste richting te bewegen. De aligners zijn altijd op maat gemaakt, dus specifiek afgestemd op jouw gebit en op het doel dat je wilt bereiken.

De onzichtbare beugel bij Ortho Billet

kunt verwachten. En dat je begrijpt hoe we er met een beugel die je niet kunt zien toch voor zorgen dat jij straks glimlacht met een geweldig stralend gebit. 

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 010 473 47 37, stuur ons een e-mail naar info@orthobillet.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Of meld je meteen online aan, dan nemen we contact met je op.

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?