Ai widget

Online consult

Wil je graag een ‘perfect smile’ en ben je benieuwd naar wat wij
voor jou kunnen betekenen? Wacht niet langer en vraag een
online consult bij ons aan voor een VIIP behandeling!

check hoe jouw ‘perfect smile’ eruit kan zien!

QR code smile view

Online consult

Wil je graag een ‘perfect smile’ en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wacht niet langer en vraag een online consult bij ons aan voor een VIIP behandeling!

Enkele voorbeelden

Diepe beet en spacing

VOOR

Facetune 18 05 2020 11 42 28

NA

Facetune 18 05 2020 11 43 12

Crowding

VOOR

IMG 6874

NA

Facetune 18 05 2020 13 17 59

Overbeet en spacing

VOOR

IMG 8489

NA

Facetune 18 05 2020 13 32 34

Onderbeet

VOOR

IMG 6440

NA

dentaleyepad 2019 07 26 13 26 56 S00
w

1. Online consult

Wel uw tanden recht, maar het liefst zo weinig mogelijk fysieke afspraken? Wat uw reden ook is, deze methode is in ieder geval Covid-proof! 

Tijdens het online consult wordt er informatie verzameld over uw tanden die de orthodontist nodig heeft om een behandelplan op te stellen. Tijdens dit face-time gesprek wordt er geluisterd naar uw wensen en er wordt besproken wat er wel of niet mogelijk is. Als er voldoende informatie verzameld is en de kosten bekend zijn, dan kan er een afspraak worden gemaakt voor de documentatie.

2. Documentatie

De afspraak voor de documentatie zal de 1e fysieke afspraak zijn. Onder documentatie verstaan wij het maken van digitale foto’s van het gebit en het gezicht, röntgenfoto’s en er wordt een 3D scan van het gebit gemaakt.

Z

3. Starten met de behandeling (binnen 6 weken!)

Nadat wij alle gegevens verzameld hebben gaan wij direct aan de slag. Het plan wordt digitaal verwerkt. Zodra wij een filmpje hebben van uw tanden zullen wij deze online met u delen. Als u akkoord gaat met het gewenste resultaat bestellen wij de aligners. In de meeste gevallen kunt u binnen 6 weken beginnen met de behandeling. Er wordt een afspraak ingepland voor de 2e fysieke afspraak. De aligners worden in de praktijk geplaatst met de nodige instructies. 

Gedurende de behandeling volgen er diverse telefonische afspraken. Ook kan het zijn dat er enkele fysieke afspraken worden ingepland om de behandeling goed te laten verlopen, hier vragen wij een kleine vergoeding voor dat bepaald is door de NZa.

kindpng 2559760

Bij Ortho Billet werken wij met de meest moderne apparatuur. Zo scannen wij uw gebit (3D) zodat de uw beugel perfect aansluit.

Voorbeeld gebitsfotos

Aanvragen online consult

[contact-form-7 id="3896" title="Online consult aanvraag"]

Veelgestelde vragen

Wat is een VIIP behandeling?

Een VIIP behandeling (Very important Invisalign patient) dat wij rekening houden met uw tijd. Dat houdt in: Minder fysieke afspraken, maar wel een 100% goede behandeling van een ervaren Orthodontiepraktijk.

Welke beugel krijg ik?

In onze praktijk werken wij met de traditionele slotjes en met de Clear aligners van Invisalign. Om in aanmerking te komen voor de procedure van de VIIP behandeling Is alleen de keuze mogelijk om te behandelen met de doorzichtige beugel van Invisalign.

Voor wie is deze behandeling het meest geschikt?

Voor een orthodontist is het belangrijk om regelmatig de stand van het gebit te controleren en het traject in de mond te volgen. Echter kan het voorkomen dat er belang is voor minder fysieke afspraken. Misschien door een drukbezette baan, de afstand van uw woning en de praktijk, enzovoorts. Voor deze patiënten willen wij het verschil maken. Dat kan door telefonische afspraken te maken en controle vragen stellen over de behandeling. Maar dit kan ook door de afspraken te verminderen of u te behandelen in de avond of in het weekend op zaterdag.

Wat kost een behandeling?

Een behandeling begint al bij ongeveer 1250 euro tot ongeveer 2900 euro. Dit is afhankelijk van de duur en het soort behandeling. De kosten zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (klik hier). Afhankelijk van uw verzekering kan een behandeling gedeeltelijk vergoed worden.

Kan ik in termijnen betalen?

Het bekostigen van een beugelbehandeling gebeurt niet in een keer. Per handeling worden er kosten berekend. Het totaal bedrag is gebaseerd op een behandeling tussen 3 maanden en circa 16 maanden. Op deze manier betaald u de behandeling stapsgewijs.

Word ik geholpen door een orthodontist?

Het traject zoals het beoordelen van de röntgen foto’s, het maken van uw plan en akkoord geven voor het maken van de aligners worden altijd onder supervisie gedaan van de orthodontist (dr. Billet). De controles worden in de meeste gevallen gedaan door een ervaren orthodontie medewerkers onder supervisie van de treatment directeur-coördinator.

Is er een wachtlijst?

Op dit moment is er geen wachtlijst.

Hoe lang duurt het voordat ik kan starten?

Dit is afhankelijk van diverse factoren. Zoals het moment wanneer u begint met de documentatie en uw eigen agenda. Stel dat u vandaag de documentatie heeft gehad, dan is het streven om binnen 6 weken de beugel te plaatsen.

Hoe lang duurt een behandeling?

De tijdsindicatie is afhankelijk van uw wensen en de stand van het gebit. Een gemiddelde behandeling duurt circa 6 maanden. Maar voor een eenvoudige behandeling kan er een mooi resultaat worden behaalt met 3 maanden. Voor de complexe gebitsafwijkingen dient u rekening te houden met een periode van gemiddeld 12 a 14 maanden.

Vlaardingen

Hoflaan 47
3134 AC Vlaardingen
Telefoonnummer: 010-4734737
info@orthobillet.nl

Maassluis

Noordvliet 19
3142 CH Maassluis
Telefoonnummer: 010-4734737
info@orthobillet.nl

‘s-Gravenzande

Langestraat 47
2691 BB ‘s-Gravenzande
Telefoonnummer: 010-4734737
info@orthobillet.nl

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?