laatste nieuws

Daar proosten wij op!

Na alle verbouwingen en verhuizingen naar nieuwe praktijken was het afgelopen vrijdag tijd voor een feestje. Samen met ons geweldige team en relaties hebben we het in stijl gevierd.

Nu ook in Vlaardingen!

Yes! Vandaag is onze nieuwe praktijk in Vlaardingen Centrum (Hoflaan 47) officieel open. Dat moet gevierd worden met een heerlijk taartje van Banketbakkerij Maison Kelder. Vinden jullie niet? Like en deel dit bericht en wie weet maak jij wel kans op 1 van de 5 taarten!! De uitslag is op 5 juni.

Nieuw bij Ortho Billet

Vanaf heden bieden wij officieel Invisalign aan. Met deze aanvulling op onze dienstverlening bieden we mensen die geen blokjesbeugel willen een alternatief. De beugel is transparant, dus bijna niemand ziet dat je een beugel draagt! Meer informatie? Zie www.invisalign.nl of Invisalign Nederland
Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Met vlag en wimpel

Orthodontist Jos Billet is met vlag en wimpel door de 5jaarlijkse visitatie gekomen. Daar zijn we als team super blij mee. Maar stil zitten, ho maar! De komende 5 jaar gaan we vol aan de bak om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn!