Ai widget

De Toekomst van Orthodontie bij Ortho Billet

Niet Meer Happen dankzij 3D Technologie

Bij Ortho Billet begrijpen we dat het maken van afdrukken (beter bekend als ‘happen’) voor een beugelbehandeling een onaangename ervaring kan zijn. Traditionele methoden vereisen vaak het happen in een plakkerige, onsmakelijke substantie, wat voor veel mensen, vooral kinderen, kan leiden tot een vervelende en soms kokhalsende ervaring. Gelukkig is dit dankzij onze geavanceerde 3D technologie nu volledig verleden tijd.

kindpng 2559760

De meest moderne technologie voor jouw beugelbehandeling

Innoveren met de 3D iTero Scanner

Bij Ortho Billet hebben we geïnvesteerd in de nieuwste technologie om jouw orthodontische ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Onze iTero 3D scanner maakt het happen overbodig. Met deze innovatieve scanner kunnen we een gedetailleerde 3D scan van jouw gebit maken, zonder dat je hoeft te happen! De scanner is snel, accuraat en vooral comfortabel, waardoor jij een veel prettiger behandelproces ervaart.

Hoe Werkt de iTero 3D Scanner?

Een Snelle en Gevoelloze 3D Scan

De iTero 3D scanner werkt door een klein, handzaam apparaat in jouw mond te plaatsen dat snel en pijnloos een grote reeks afbeeldingen maakt. Deze afbeeldingen worden direct omgezet in een gedetailleerde 3D weergave van jouw gebit. Dit betekent dat we binnen enkele minuten een volledig beeld hebben van jouw mond, zonder enige ongemakken.

De Voordelen van 3D Scannen vs Happen

01

Comfort

Geen vervelende afdrukken meer. De 3D scanner maakt het proces snel en aangenaam.

02

Nauwkeurigheid

De 3D beelden zijn uiterst gedetailleerd, wat zorgt voor een preciezere diagnose en behandeling.

03

Tijdsefficiëntie

De scans zijn binnen enkele minuten klaar, wat betekent dat jouw afspraken korter duren.

Uniek: 3D Geprinte Spalkjes en Nachtbeugels

Bij Ortho Billet gaan we nog een stap verder in innovatie. We maken gebruik van 3D printtechnologie om spalkjes en nachtbeugels te vervaardigen. Deze techniek wordt nog door weinig orthodontisten toegepast, wat ons uniek maakt in de orthodontische zorg.

De Voordelen van 3D Geprinte Apparatuur

  1. Pasvorm: 3D geprinte spalkjes en nachtbeugels hebben een perfecte pasvorm dankzij de gedetailleerde 3D scans.
  2. Snelheid: De productie van geprinte apparatuur is snel, waardoor je minder lang hoeft te wachten.
  3. Duurzaamheid: 3D geprinte producten zijn sterk en duurzaam, waardoor ze langer meegaan.
Peek spalk met transversaal dot

Kies voor Comfort en Innovatie bij Ortho Billet

Bij Ortho Billet zetten we ons in om de meest geavanceerde en comfortabele orthodontische zorg te bieden. Door het gebruik van de iTero 3D scanner en 3D printtechnologie, maken we het proces van beugelbehandeling niet alleen efficiënter maar ook veel aangenamer voor onze patiënten. Happen is verleden tijd!

Ben jij klaar om de toekomst van orthodontie te ervaren zonder de ongemakken van traditionele methoden? Neem dan contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij jouw glimlach kunnen omtoveren met de nieuwste technologie.

Plan Vandaag Nog Jouw Afspraak

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van onze innovatieve behandelingen. Plan vandaag nog een afspraak bij Ortho Billet en zet de eerste stap naar een stralende glimlach zonder gedoe.

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?