Ai widget

Het inschrijfformulier heeft een tijdelijke storing…

…maar we zouden Ortho Billet niet zijn als we daar geen oplossing voor hebben. Klik op de onderstaande knop en laat je contactgegevens achter. We nemen telefonisch contact met je op en schrijven je direct bij ons in. Makkelijker kunnen we het je niet maken!

checkmark   Ook zonder verwijzing van tandarts   checkmark   Geen wachtlijsten   checkmark   Best beoordeelde orthodontist

Inschrijven Ortho Billet

Mick

16231558095 star rating

Super vriendelijk personeel! Vandaag na 1,5 jaar is mijn beugel eruit gegaan en ik ben echt heel blij met het resultaat, meer dan ik van te voren had verwacht!!

Bart

16231558095 star rating

Super! Heb nu rechten tanden na een heel proces. De medewerkers zijn super aardig en gezellig! Vindt het bijna jammer dat ik niet meer langs hoef te gaan.

Denise

16231558095 star rating

Dankzij deze fantastische professionele mensen ben ik over mijn “tandarts angst” gekomen. Dankzij jullie heb ik de smile die ik al jaren gewild heb.

Dilhan

16231558095 star rating

Ik ben super goed behandeld. Echte professionals met een goed gevoel voor humor. Leuke behandelingen gehad met een fantastische resultaat.

Inschrijven nieuwe patiënt

Social media Ortho Billet

Volg ons op social media

Wist je dat we als Nederlandse orthodontist het meest actief zijn op Facebook en Instagram? We delen de succesverhalen van onze patiënten, geven tips over jouw beugelbehandeling en houden leuke winacties.

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?