Ai widget

Als het gaat om orthodontische behandelingen, zijn er veel opties beschikbaar om tandafwijkingen te corrigeren. Twee voorbeelden hiervan zijn de (vaste) beugelbehandelingen bij Ortho Billet of bijvoorbeeld de aligners van Dr. Smile waar de laatste tijd veel reclame over wordt gemaakt. Hoewel beide behandelingen gericht zijn op het corrigeren van tandafwijkingen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

In dit artikel zullen we enkele veelgestelde vragen beantwoorden over de verschillen tussen Dr. Smile aligners en de (vaste) beugel van Ortho Billet. Door deze informatie te begrijpen, kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen.

Als je op zoek bent naar een orthodontische behandeling, is het belangrijk om de verschillende opties te onderzoeken. Dr. Smile maakt veel reclame voor hun aligner beugelbehandelingen, maar het is belangrijk om te begrijpen dat er ook nadelen verbonden zijn aan deze behandelingen.

Een van de belangrijkste nadelen van Dr. Smile is dat hun alignerbeugels minder effectief kunnen zijn dan de vaste beugels die worden gebruikt door zeer ervaren orthodontist Ortho Billet. Hoewel aligners het voordeel hebben dat ze minder opvallend zijn en gemakkelijker te verwijderen zijn dan vaste beugels, is het belangrijk om te weten dat ze niet altijd geschikt zijn voor alle soorten tandafwijkingen.

Aligners van Dr. Smile zijn ontworpen om te worden gedragen voor een bepaalde periode, waarna ze moeten worden vervangen. Het nadeel hiervan is dat als de aligner niet goed is afgestemd op de tanden, de beoogde correctie mogelijk niet wordt bereikt. Dit kan leiden tot ongewenste vertragingen en vaak extra kosten!

Aan de andere kant gebruiken zeer ervaren orthodontisten zoals Ortho Billet vaste beugels die nauwkeuriger kunnen worden aangepast aan de unieke vorm van de tanden van elke patiënt. Deze beugels bieden betere controle en een meer voorspelbaar resultaat. Hoewel vaste beugels wat opvallender zijn dan aligners, is het uiteindelijke resultaat vaak beter en duurzamer.

Kortom, als je een orthodontische behandeling overweegt, is het belangrijk om de verschillende opties te onderzoeken en de voors en tegens van elke behandeling zorgvuldig af te wegen. Hoewel Dr. Smile een populaire keuze kan zijn, biedt de zeer ervaren orthodontist Ortho Billet vaak een beter resultaat en meer zekerheid op lange termijn.

Benieuwd naar wat Ortho Billet voor jou kan betekenen? Bel naar 010-4734737 , stuur een bericht via WhatsApp of mail naar info@orthobillet.nl. Direct online inschrijven? Dat kan! Vul het aanmeldformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Dr. Smile is een merknaam, eigendom van drsmile.nl

#volgorthobillet

FB icon wit instagram icon wit

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?