Ai widget

recensies zorgkaart nederland

Fijne praktijk en fijne gezellige orthodontisten. Wordt goed naar je geluisterd en goed advies gegeven.

Cijfer: 9

Heel fijn om bij jullie te komen. Kunstenaars zijn het. Ben erg tevreden.

Cijfer: 9,8

Het is een fijne praktijk (orthodontist) en ze gaan er echt voor om je gebit er mooi uit te laten zien. Als er wat is, je bent altijd welkom.

Cijfer: 8

Nooit met een naar gevoel erheen gegaan. Je wordt fijn behandelt en ze zijn altijd in voor een kletspraatje. Zeker fijn ter afleiding in de stoel.

Cijfer: 9

Helemaal top!

Cijfer: 7,8

Wordt netjes en duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en het resultaat is uitstekend!

Cijfer: 9

Van de dag dat de beugel erin ging en de dag dat hij er weer uit ging, nergens problemen mee gehad.

Cijfer: 8

Ik ben super behandeld. Erg vriendelijk personeel, ben steeds door dezelfde persoon professioneel geholpen.

Cijfer: 9.8

Een heel fijn traject gevolgd van 17 maanden.Hele fijne sfeer waardoor ik mij zeer op mijn gemak voelde, uitstekende service kortom een hele prettige praktijk voor jong en oud!

Cijfer: 9

Draadje voortanden zat los en vast laten zetten. Zijn daar niet in behandeling maar werden snel en zeer vriendelijk ontvangen. Tevens adviezen en voorlichting gekregen.

Cijfer: 9

Uitermate vriendelijk, hele goede adviezen, houden je continu op de hoogte van de ontwikkelingen en vorderingen. De mogelijkheid voor het maken van afspraken heel erg goed, de afspraak is dan ook correct op tijd. Ben heel blij met het resultaat.

Cijfer: 10

Ik kwam voor 1 scheve tand, maar uiteindelijk bleek er meer aan de hand te zijn! Ik kon de zelfde dag nog terecht om foto’s en afdrukken van het gebit te maken. Het team is prettig in de omgang. Jammer genoeg duurde het 3 maanden langer dan ik te horen had gekregen. Op een gegeven moment ben je het wel zat. Maar dat is denk ik normaal. Als de beugel eenmaal verwijderd is, besef je dat het niet voor niets is geweest, vooral als je de begin foto’s te zien krijgt! Iedereen bij orthobillet onwijs bedankt voor mijn mooi tanden! Een dik gedrukte 10 voor jullie!

Cijfer: 9.5

Super behandelingen en snel en meegaand.

Cijfer: 9.7

Goed advies, fijne medewerkers wordt meegedacht. Als er problemen zijn kun je altijd op hen terugvallen.

Cijfer: 9

Prima behandeling en goede service.

Cijfer: 9

Ik heb een prettige tijd bij Billet gehad. Ik ga er met een goed resultaat weg.

Cijfer: 7.5

Orthodontist Billet is echt fantastich.Medewerkers allemaal aardig, altijd een luisterd oor , snelle hulp als er wat is met de beugel.Ik heb in 14 maanden een prachtig gebit gekregen, dankzij de super techniek waar hun mee werken. Keep up the good work.

Cijfer: 8.8

Geweldig resultaat! In nog geen twee jaar door middel van mijn beugel een schitterend gebit gekregen ( op mijn 37ste). Ortho Billet is zeer vakkundig, adequaat & op de hoogte van de nieuwste technieken. Personeel geeft vertrouwen en is zeer ‘klant’ vriendelijk. Absoluut een aanrader!

Cijfer: 9.7

Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?