facebook recensies

Gister “verlost” van mijn beugel, alles weer op een rij! Mijn dank aan het kundige team die altijd leuk en gezellig waren. Billet is een echte aanrader om alles weer op een rij te krijgen.

Daniel Vergeer

Raadt Ortho Billet aan

Super relaxed en kundig team! Mijn zoon ging graag en heeft nu een prachtige mond tanden!

Thanks!

Mery Dijkhuizen

Raadt Ortho Billet aan

Ik ben zeer tevreden over deze orthodontist ben hier bekend heb hier paar jaren geleden beugel gehad en toen kreeg ik draad achter me tanden boven en onderkant en vandaag is ie eruit gehaald door orthodontist in Schiedam en werd goed geholpen was er blij mee vandaag alleen het happen ging niet zo goed voor was moeilijk met grapjes van de orthodontie begeleiding ging het uit eindelijk wel goed ze zijn super aardig en ze vinden grapjes ook leuk, ik krijg donderdag me nachtbeugel en die moet ik snacht dragen boven en onder
Dank u wel voor de goed hulp van u collega’s

Groetjes Diana Almeida de Brito

Diana Almeida de Brito

Beoordeling: 5 sterren

Vandaag een beugel geplaatst in de nieuwe praktijk, een hele mooie uitstraling en indeling, erg vriendelijke persooneel.Goede uitleg en informatie gekregen. Dankjullie wel!!!

Neslihan Iz-Car

Beoordeling: 5 sterren

De leukste gezelligste en beste praktijk die er is. Er wordt goed uitleg gegeven, nemen de tijd. Ik zou deze praktijk zeker aan iedereeen aanraden!

Marjo Lijn

Beoordeling: 5 sterren

Beugel geplaatst twee dagen geleden. Het is fantastisch! Ik kan niet genoeg lof zeggen over alle medewerkers in dit praktijk. Sfeer is vriendelijk en gelijk zeer profesionele. Ik voel mij in goede handen. Ik werd gewaarschuwd dat er veel pijn zal zijn maar dat is niet het geval voor mij. Ik heb een normal, niet veel hoog pijn drempel maar ik moet zeggen dat ik heb heel weinig pijn ervaren. Eten is een uitdaging en ik was bezig 20 minuten om wat sla uit mijn nieuwe beugel te plukken. Ik heb een aantal klein borsteltjes en rakkers om alles netjes te houden en ik ben van plan om maar twee keer per dag te eten en zeker is “snacking” niet the moeite waard (ha ha).

Brenda Schouten-Beckett

Beoordeling: 5 sterren

Hallo, ik ben bijna klaar het resultaat is super mooi . Altijd goed geholpen en het is een erg goed team. allemaal vakkundig en ook nog attent en lief.

Anita Sosef

Beoordeling: 5 sterren

Ik heb de beugel sinds vorig jaar ( rond april/mei) en ik ben een zeer tevreden beugeldrager. Je kan altijd contact opnemen met hun, ze geven altijd antwoord. Ze zorgen dat je terecht kan bij hun als er iets is. Bij jullie een beugel laten zetten is het beste besluit dat ik heb genomen. Tot de aankomende controle met een lach

Tamara Van der Have

Beoordeling: 5 sterren

Wat een fijne en goede praktijk. Mijn dochter van 10 jaar heeft al een poosje een beugel. Ze wordt altijd zo goed geholpen. Ze nemen echt de tijd voor haar. Wij zijn zeer tevreden.

Nathalie Kruisinga Sousani

Beoordeling: 5 sterren

Vanavond super geholpen bedankt Suradj voor het regelen dat we met vastgeplakte plakkers op wintersport konden . TOP

Angelien de Jong - Scholte

Beoordeling: 5 sterren

Na jaren van pijn omdat 1 tand werd weggedrukt de hoge drempel overgestapt om naar de orthodontist te gaan. 41jaar, 18 jaar getrouwd, was dit nu wel echt nodig zei mijn hoofd. Wat jammer dat ik me door dat stemmetje zo lang heb laten tegen houden! Vanaf de eerste kennismaking met Jason in de praktijk in s-Gravenzande heb ik dat stemmetje niet meer gehoord. Wat er stond te gebeuren werd rustig en duidelijk verteld. Alle tijd voor vragen. Stapje voor stapje zag ik mijn gebit mooier en mooier worden. Wat geweldig was om te zien. Ik ben een moeder van 4 kids, die vast ook nog beugels zullen gaan dragen. Weet ik precies wat ze voelen en kan ik ze daarbij goed begeleiden!
Ortho Billet, in het bijzonder Jason, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen! Ben jullie zeer dankbaar! Ik ga jullie stiekem een beetje missen!

Bianca Vd Ende

Beoordeling: 5 sterren

Vandaag met onze dochter Marith geweest voor het plaatsen van een buiten/binnenboord beugel. Met foto’s maken en happen was het geen succes. Maar wat had hij een engelen geduld. (Sorry weet zijn naam even niet, was er vandaag ook). Maar hoe lief was Joey vandaag met alles uitleggen en dat t geen pijn deed. Wat fijn. Ik weet zeker dat hij een goed en lieve orthodontist wordt. Hij kan super goed met kinderen om gaan. Dank je wel. You make my daughter smile. Goed weekend tot over 3 weken.

Chantal Molmans-Adriaans

Beoordeling: 5 sterren

App met ons...
1
Scan de code
Hi 🙋🏼‍♂️, welkom bij Ortho Billet. Kunnen we je ergens bij helpen?