Ai widget
[gdgallery_gallery id_gallery="2"]

Welkom bij Ortho Billet!

Sinds 1990 dé beugelspecialist met moderne praktijken in Schiedam, Maassluis, Vlaardingen Centrum en ‘s-Gravenzande.

Nog geen patiënt? Wij bellen jou!

dit zeggen onze patiënten:

Bij onze dochter is vorige week de beugel eruit gegaan en met een mooi resultaat. Heel vriendelijk personeel. Bij elke behandeling een goede uitleg gehad met wat er ging gebeuren. Afspraken zijn altijd keurig op tijd. Deze Ortho zou ik zeker aanraden bij andere mensen.

Edith Den Boef-van T Klooster

Gister “verlost” van mijn beugel, alles weer op een rij! Mijn dank aan het kundige team die altijd leuk en gezellig waren. Billet is een echte aanrader om alles weer op een rij te krijgen.

Daniel Vergeer

Wat een fijne en goede praktijk. Mijn dochter van 10 jaar heeft al een poosje een beugel. Ze wordt altijd zo goed geholpen. Ze nemen echt de tijd voor haar. Wij zijn zeer tevreden.

Nathalie Kruisinga Sousani

Invisalign

De doorzichtige aligners van Invisalign zijn uitneembaar. Je kunt dus normaal je tandenpoetsen, flossen en eten! En omdat ze bijna onzichtbaar zijn, vallen ze veel minder op dan een gewone beugel. Wil jij op een comfortabele manier een stralende nieuwe lach krijgen? Meld je dan aan voor een intake!

Even voorstellen…

Ik ben in 1985 afgestudeerd als tandarts in Groningen en van 1985 tot 1989 studeerde ik Orthodontie en Public Health in North-Carolina (USA). Het vak orthodontie sprak mij meteen aan: je bent probleemoplosser en ziet een eindresultaat. Het persoonlijke contact met de patiënt is het allerbelangrijkste en het leukste. We hebben een uitstekend deskundig team dat doorlopend congressen en workshops volgt en zo up to date blijft van de laatste technieken. Ik vind het heel belangrijk dat een patiënt bij het eerste consult meteen op zijn gemak wordt gesteld en waarna hij of zij goed weet wat de afwijking van het gebit is.

Jos Billet

Orthodontist

Schiedam

Burgemeester Knappertlaan 94
3117 BC Schiedam
Telefoonnummer: 010-4734737
info@orthobillet.nl

Maassluis

Noordvliet 19
3142 CH Maassluis
Telefoonnummer: 010-4734737
info@orthobillet.nl

‘s-Gravenzande

Langestraat 47
2691 BB ‘s-Gravenzande
Telefoonnummer: 010-4734737
info@orthobillet.nl

Vlaardingen

Hoflaan 47
3134 AC Vlaardingen
Telefoonnummer: 010-4734737
info@orthobillet.nl
Ja? Klik hier 👈
1
Scan de code
Hi 👋🏼, kan ik je helpen?